Hamile olabilir miyim?

Minicikfzt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
4.175
8.815
31
Merhaba kizlar reglim 3 gün gecikti dün erken gebelik testlerinden yaptım ama negatif çıktı bu sabah hafif kahverengi lekelenmem oldu regl oluyorum sandım ama kesildi normalde çok ağrı hissederdim ağrı da yok acaba testte yanlışlık olma ihtimali var mı yerleşme kanaması bu zamanda görülebilir mi? Bilenler lütfen bana yardımcı olabilir mi?

Evet yerleşme kanaması olabilirdi ama testte çıkması gerekiyordu ya kan verin yada2 gün daha bekleyin tekrar idrar testi yapin

Test yapmaya da korkuyorum artık ama akıntım da durdu en iyisi kan vermem sanırım benim teşekkür ederim ilginiz için

Reglim iki gün gecikti var mi bisey
20220521_135255.jpg

Merhaba ben bisey sormak istiyordum? Bi süredir midem bulaniyor özellikle sabah uyandığımda ve karnımın alt kısmında sanci oluyor. Bilgisi olan var mı yardımcı olabilir mi?

Merhaba hanımlar pcosluyum bu sefer de iki aydır regl olmuyordum. Geçen cumartesi lekelenme tarzında minik akıntım oldu 1 yıllık evliyim yerleşme kanaması olabileceğini bilmiyordum 2 ay olmayınca böyle adet oldum diye düşündüm. Bugün 7.gün ve akıntı aynı düzeyde devam ediyor, kahverengiye dönük. Kimi zaman açık kırmızı renkte olacak şekilde görüyorum yerleşme kanamasıdır İnşallah diye düşünüyorum. Uyku ve halsizlik hali hakim ama psikolojik de olabilir diye düşünüyorum. İki gündür de adet kanaması benzeri kanama görüyorum, afedersiniz peçete ile silince çokça akıntı gelmiyor. Ama misket büyüklüğünde bi kan pıhtısına benzer akıntı gördüm. Böyle bi olay yaşayıp gebe kalan hanımlar var mı, yardımcı olabilirler mi?

merhaba arkadaşlar, bende pcos hastasıyım ve geçen ay hsg filmi çektirdim bi sorun çıkmadı çok şükür tüplerin açık olduğu söylendi, bu ay adetime 2 gün kala pembe renkte önce bi iki damla sonra peçete ile sildikçe gelen ama ara ara devamlı değil lekelenme yaşadım ve bu 3 gün sürdü, adetim 3 gün Geciktikten sonra erken gebelik testi yaptım ama negatifti, bu gün adetimin 5. Günü benim sol kasığımda batma tarzında sancılar var, bazen karnımın alt tarafında. Bu lekelenme tarzı kanamam olduğu günlerde uyandığım zaman bi iki saat bulantı yaşadım. Bebek sahibi olmayı çok istiyorum. Pcoslu olduğum için adetlerim de 1-2 gün düzensizlikler oluyordu hep ama her ay normal bi şekilde adet görüyordum bu ay böyle bi durum ile karşılaştım acaba psikolojik olarak kafaya çok taktığım için mi böyle düşünüyorum yoksa hamile olabilir miyim? Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar, bende pcos hastasıyım ve geçen ay hsg filmi çektirdim bi sorun çıkmadı çok şükür tüplerin açık olduğu söylendi, bu ay adetime 2 gün kala pembe renkte önce bi iki damla sonra peçete ile sildikçe gelen ama ara ara devamlı değil lekelenme yaşadım ve bu 3 gün sürdü, adetim 3 gün Geciktikten sonra erken gebelik testi yaptım ama negatifti, bu gün adetimin 5. Günü benim sol kasığımda batma tarzında sancılar var, bazen karnımın alt tarafında. Bu lekelenme tarzı kanamam olduğu günlerde uyandığım zaman bi iki saat bulantı yaşadım. Bebek sahibi olmayı çok istiyorum. Pcoslu olduğum için adetlerim de 1-2 gün düzensizlikler oluyordu hep ama her ay normal bi şekilde adet görüyordum bu ay böyle bi durum ile karşılaştım acaba psikolojik olarak kafaya çok taktığım için mi böyle düşünüyorum yoksa hamile olabilir miyim? Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Bu arada eklemeyi unutmuşum 5. Günü hala adet olamadım

Merhaba benim adetim geciktigi icin bugun kan testi yaptirdim ama sonuc hala cikmadi doktor bey eve gonderdi bugün cikmaz iki gun sonra gel dedi ve sonuc pozitif olursa bikac kere daha kontrol ederler dedi sizin başınıza böyle bisey geldi mi sizce sebebi ne olabilir?

Merhaba benim adetim geciktigi icin bugun kan testi yaptirdim ama sonuc hala cikmadi doktor bey eve gonderdi bugün cikmaz iki gun sonra gel dedi ve sonuc pozitif olursa bikac kere daha kontrol ederler dedi sizin başınıza böyle bisey geldi mi sizce sebebi ne olabilir?
Nerde kan testi verdinki iki güne çıkıyor sağlık ocağı nda bile bı gün sonra çıkıyor

Devlette verdim ama doktor bey hala cikmadigini soyledi sonucta pozitifse iki uc defa daha kontrol ederler dedi laboratuvarda

X