• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Strangerthings0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
509
55
98
21 yaşındayım sevgilimle uzun süredir ilişkiye giriyoruz korunarak ama 1 ay önce sadece 2 dk korunmadan girdi içime boşalması peçeteye direk boşaldı ama adetim gecikti 1 ayı geçti midem bazen bulanıyor stresten diye düşünüyorum birazda kiloluyum aşırı yemeye başladım belim ağrıyor sabah regl olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olamıyorum ne yapmalıyım? öncedende bi kaç kez yaptık gecikti ama tuhafım akıntım var regl olcam gibi hissediyorum

21 yaşındayım sevgilimle uzun süredir ilişkiye giriyoruz korunarak ama 1 ay önce sadece 2 dk korunmadan girdi içime boşalması peçeteye direk boşaldı ama adetim gecikti 1 ayı geçti midem bazen bulanıyor stresten diye düşünüyorum birazda kiloluyum aşırı yemeye başladım belim ağrıyor sabah regl olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olamıyorum ne yapmalıyım? öncedende bi kaç kez yaptık gecikti ama tuhafım akıntım var regl olcam gibi hissediyorum
Aybı muhabbeti daha kaç defa açacaksınız acaba ? Madem cok korkuyorsunuz korunsaydın o zaman evlenmediğiniz insanlada beraber olmaya korkmuyorsunuz hamile kalmaya cok korkuyorsunuz doktor değiliz biz

Yavrum gidip gelip aynı konuyu niye açıyorsun. Eczane diye bir yer var ya hani. İşte şimdi oraya git gebelik testi istiyorum de. Al bir tane ve yap 😉
Bi taraflarınıza da mukayyet olun mümkünse. Yazık çocuğa üzülüyorum

Kesinlikle değilsin 😆 M Mevsim hep bahar
Whiterose89 Whiterose89 demi kızlar
Yakında cinsiyet öğrenirsin buraya da yaz

Back