Merhaba arkadaşlar eşimle geçen ayın 24 25 26 günleri civarında ilişkiye girdik bu 3 günden bir tanesi ama hangisiydi çok net hatırlamıyorum malesef. Ve eşim yanlışlık la meninin bir kısmının vajinama kaçmış olabileceğini söyledi doğal yoldan korunuyoruz. Ben pek birşey olacağını düşünmedim ama bugün yaşadıklarım beni tedirgin etmeye başladı. Şimdi size tarihlerden bahsedecegim. Şubatın 12 si regl olmuştum ve 18 i bitti ben 23 gün temiz kalıyorum. Martın 7 sinde bu ayki adetimi oldum ve normalde reglim 6 gün sürerken bu ay 3 gün erken regl oldum ve 3 gün sürdü reglim kısa sürmesinin yanı sıra yogun bir kanama olmadi ve ağrısız bir regl yaşadım. Ben tabi hala kesinlikle hamilelik beklemiyorum bunuda belirteyim 3 gün sürmüş olsa bile olmadığına emindim en azindan bu geceye kadar. Bir kaç gündür midem hassaslaştı bazı kokular cok keskin ve mide bulantısı hisse vermeye başladı. Bugün ve şuan bile 15 dakika da bir sıklıkla kasık ağrısı çekiyorum belime aşırı vuruyor sanki koparcasına uyumadı beni bu gece siz düşünün şiddetini. Ve bir ara pembemsi çok hafif bir leke gördüm acaba diye o an kafamda sorular belirmeye başladı acaba hamileyimde düşük riskimi yaşıyorum? Acaba üstüne mi gördüm de bu yüzden mi kısa sürmüştü adetim? Ama emin olmadığımız birseyden hemen nasıl hamile kalmış olabilirdimki? Diye sorular kafamda belirdi ve izlediğim bir çok video suan hamilelik yaşadığım sinyalini çaktı sanki bana ve bende buraya yazmak istedim belki başına gelen birileri vardır ya da bilgisi olan tanıdığı birinin başına gelen bir durumdur ve hamile degilsindir diye içimi rahatlatır umudu ile yazdım görüşleriniz ve yazacağınız bilgiler benim için cok önemli şuan.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim?
- Konu Sahibi Yldizimmm
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Aralık 2020
- 155
- 74
- 18
Test yapmalısınız. Düşük riski varsa önlemi alınmalı canım geciktirme testiniMerhaba arkadaşlar eşimle geçen ayın 24 25 26 günleri civarında ilişkiye girdik bu 3 günden bir tanesi ama hangisiydi çok net hatırlamıyorum malesef. Ve eşim yanlışlık la meninin bir kısmının vajinama kaçmış olabileceğini söyledi doğal yoldan korunuyoruz. Ben pek birşey olacağını düşünmedim ama bugün yaşadıklarım beni tedirgin etmeye başladı. Şimdi size tarihlerden bahsedecegim. Şubatın 12 si regl olmuştum ve 18 i bitti ben 23 gün temiz kalıyorum. Martın 7 sinde bu ayki adetimi oldum ve normalde reglim 6 gün sürerken bu ay 3 gün erken regl oldum ve 3 gün sürdü reglim kısa sürmesinin yanı sıra yogun bir kanama olmadi ve ağrısız bir regl yaşadım. Ben tabi hala kesinlikle hamilelik beklemiyorum bunuda belirteyim 3 gün sürmüş olsa bile olmadığına emindim en azindan bu geceye kadar. Bir kaç gündür midem hassaslaştı bazı kokular cok keskin ve mide bulantısı hisse vermeye başladı. Bugün ve şuan bile 15 dakika da bir sıklıkla kasık ağrısı çekiyorum belime aşırı vuruyor sanki koparcasına uyumadı beni bu gece siz düşünün şiddetini. Ve bir ara pembemsi çok hafif bir leke gördüm acaba diye o an kafamda sorular belirmeye başladı acaba hamileyimde düşük riskimi yaşıyorum? Acaba üstüne mi gördüm de bu yüzden mi kısa sürmüştü adetim? Ama emin olmadığımız birseyden hemen nasıl hamile kalmış olabilirdimki? Diye sorular kafamda belirdi ve izlediğim bir çok video suan hamilelik yaşadığım sinyalini çaktı sanki bana ve bende buraya yazmak istedim belki başına gelen birileri vardır ya da bilgisi olan tanıdığı birinin başına gelen bir durumdur ve hamile degilsindir diye içimi rahatlatır umudu ile yazdım görüşleriniz ve yazacağınız bilgiler benim için cok önemli şuan.
Birazdan gidip alayım o zaman sağol canımTest yapmalısınız. Düşük riski varsa önlemi alınmalı canım geciktirme testini
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
En kesin sonuc test yaptirmaniz bi kaset test alin kan vermek istemiyorsaniz bileMerhaba arkadaşlar eşimle geçen ayın 24 25 26 günleri civarında ilişkiye girdik bu 3 günden bir tanesi ama hangisiydi çok net hatırlamıyorum malesef. Ve eşim yanlışlık la meninin bir kısmının vajinama kaçmış olabileceğini söyledi doğal yoldan korunuyoruz. Ben pek birşey olacağını düşünmedim ama bugün yaşadıklarım beni tedirgin etmeye başladı. Şimdi size tarihlerden bahsedecegim. Şubatın 12 si regl olmuştum ve 18 i bitti ben 23 gün temiz kalıyorum. Martın 7 sinde bu ayki adetimi oldum ve normalde reglim 6 gün sürerken bu ay 3 gün erken regl oldum ve 3 gün sürdü reglim kısa sürmesinin yanı sıra yogun bir kanama olmadi ve ağrısız bir regl yaşadım. Ben tabi hala kesinlikle hamilelik beklemiyorum bunuda belirteyim 3 gün sürmüş olsa bile olmadığına emindim en azindan bu geceye kadar. Bir kaç gündür midem hassaslaştı bazı kokular cok keskin ve mide bulantısı hisse vermeye başladı. Bugün ve şuan bile 15 dakika da bir sıklıkla kasık ağrısı çekiyorum belime aşırı vuruyor sanki koparcasına uyumadı beni bu gece siz düşünün şiddetini. Ve bir ara pembemsi çok hafif bir leke gördüm acaba diye o an kafamda sorular belirmeye başladı acaba hamileyimde düşük riskimi yaşıyorum? Acaba üstüne mi gördüm de bu yüzden mi kısa sürmüştü adetim? Ama emin olmadığımız birseyden hemen nasıl hamile kalmış olabilirdimki? Diye sorular kafamda belirdi ve izlediğim bir çok video suan hamilelik yaşadığım sinyalini çaktı sanki bana ve bende buraya yazmak istedim belki başına gelen birileri vardır ya da bilgisi olan tanıdığı birinin başına gelen bir durumdur ve hamile degilsindir diye içimi rahatlatır umudu ile yazdım görüşleriniz ve yazacağınız bilgiler benim için cok önemli şuan.
Test yaptım negatif çıktı en azından şuan için içim rahatladı biraz bir sonraki reglimi beklicem ama olduğunu sanmıyorum artık. Benim korkum olmadığından emin olup var olması ve ihmalsizligimden dikkate almayisimdan düşerse vicdan azabı çekerdim. Cok sukur suan icin icim rahatladı.En kesin sonuc test yaptirmaniz bi kaset test alin kan vermek istemiyorsaniz bile
- 13 Aralık 2020
- 155
- 74
- 18
Sonucunuz ne çıktıLekelerim gelmeye devam etti gün içerisinde ve ağrılarım devam ediyor bende kan verdim yarım saat kaldı sonucun çıkmasına garanti olsun dedim bakalim sonuc ne çıkacak
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Hakkinizda hayirlisi olsun insallahTest yaptım negatif çıktı en azından şuan için içim rahatladı biraz bir sonraki reglimi beklicem ama olduğunu sanmıyorum artık. Benim korkum olmadığından emin olup var olması ve ihmalsizligimden dikkate almayisimdan düşerse vicdan azabı çekerdim. Cok sukur suan icin icim rahatladı.
Negatif çıktı. Ağrılarım hala var sebebini hala anlamış değilim leke gelmiyor artık ama ağrım şiddetli beni uzun süre ayakta tutmuyor hemen oturmak istiyorumSonucunuz ne çıktı
- 13 Aralık 2020
- 155
- 74
- 18
Bi kadın doğum doktoruna gidin belki kist vardır veya başka bir şey ama muhakkak gidinNegatif çıktı. Ağrılarım hala var sebebini hala anlamış değilim leke gelmiyor artık ama ağrım şiddetli beni uzun süre ayakta tutmuyor hemen oturmak istiyorum
Evet kesinlikle gidicem doğum doktoruma mesaj atmıştım ağrılarımla ilgili bir kaç gün takip et geçmezse gel yanıma dedi önümüzdeki hafta gidicem inşallah belim kopuyor sanki. Geçen kasım ayında çikolata kisti aldı doktorum ameliyatla ama yumurtalıklarıma değil sezaryen dikişime yerleşmişti. Kimbilir şimdi ne varBi kadın doğum doktoruna gidin belki kist vardır veya başka bir şey ama muhakkak gidin
- 13 Aralık 2020
- 155
- 74
- 18
Ciddi bişey yoktur inşallahEvet kesinlikle gidicem doğum doktoruma mesaj atmıştım ağrılarımla ilgili bir kaç gün takip et geçmezse gel yanıma dedi önümüzdeki hafta gidicem inşallah belim kopuyor sanki. Geçen kasım ayında çikolata kisti aldı doktorum ameliyatla ama yumurtalıklarıma değil sezaryen dikişime yerleşmişti. Kimbilir şimdi ne var