• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Ypo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
28
2
1
24
11 gün önce ilişkiye girdim ve 3 gündür karnımda ağır bir ağrı var birde ara ara goguslerimde ağrı oluyor ilk günleler diye umudum yok ama hamilemiyim bu belirtiler hamile olduğumu gösterirki lütfen yardım edin

Adetiniz geciktiyse gebelik testi yapın gecikmediyse erken gebelik testlerinden bi deneyin. Olmazsa kan testi yaptırın. Sadece bu söylediklerinizden müneccim değiliz ki bilelim.

Adetiniz geciktiyse gebelik testi yapın gecikmediyse erken gebelik testlerinden bi deneyin. Olmazsa kan testi yaptırın. Sadece bu söylediklerinizden müneccim değiliz ki bilelim.
Adetiniz geciktiyse gebelik testi yapın gecikmediyse erken gebelik testlerinden bi deneyin. Olmazsa kan testi yaptırın. Sadece bu söylediklerinizden müneccim değiliz ki

Sjsojssk ya şöyle bsiy ki olmaması lazım çünkü yani dinlenme olamdi içeri bırakma olmadi dışarı çekildi ama yani belki bir tür kendinden geçmeye hatırlamıyo olabilir iz sadece bu belirtiler var yani ben sadece olma şansı varmı diye soruyor um yani 10 günde karın ağrısı yaşanır mı

Back