- 27 Aralık 2021
- 142
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi kumsal Adaa
-
Keşke biraz sebebi neden olabilir falan onu söyleseydiniz direk yok denmesi biraz kötü oldu
Gebelik yok muhtemelen çünkü 4 gun sürmüş zaten adetiniz. Her ay aynı şekilde adet olmayabiliriz bu normal.Kızlar adetim 1 hafta gecikti sonra test yaptım negatif çıktı hiç ağrım falan olmadı sonra kahverengi bi akıntı geldi sonra kırmzı pıhtılı geldi 4 gün sürdü bittikten sonra sırt kasık ağrım başladı arada kasıklarımda batma oluyor sizce neden hamile olma şansım var mı kiii
Bildiğin pozitif buEki Görüntüle 3002671 Hamile olabilir miyim?
Kan testi yaptırdım değeri 74 çıktı. Hamileyim ama doktor ümitlendirmek istemedi. Daha 2 haftalık hamilesin dedi. Düşük olabilir yada tutunmaya bilir dedi.Bildiğin pozitif bu
Hayırlı olsun iyi düşünün. İki gün sonra tekrar test yaptırın değeriniz 2 kat artmış mı diye. İnşallah sağlıkla devam eder.Kan testi yaptırdım değeri 74 çıktı. Hamileyim ama doktor ümitlendirmek istemedi. Daha 2 haftalık hamilesin dedi. Düşük olabilir yada tutunmaya bilir dedi.
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun iyi düşünün. İki gün sonra tekrar test yaptırın değeriniz 2 kat artmış mı diye. İnşallah sağlıkla devam eder.
Bende 79 la mı ne ögrenmiş tim. Doktorun her dediğine takılmayın. Cidden kalbini ferah tut ol diyen Allah oldurur. 74 gayet güzel bir değer. Allaha dua et hayırlısıyla saglıklı uzun ömürlü evlatların olsun.Kan testi yaptırdım değeri 74 çıktı. Hamileyim ama doktor ümitlendirmek istemedi. Daha 2 haftalık hamilesin dedi. Düşük olabilir yada tutunmaya bilir dedi.
Amin çok teşekkür ederim. 79 ile öğrendiğinizde kaç haftalık hamileydiniz.Bende 79 la mı ne ögrenmiş tim. Doktorun her dediğine takılmayın. Cidden kalbini ferah tut ol diyen Allah oldurur. 74 gayet güzel bir değer. Allaha dua et hayırlısıyla saglıklı uzun ömürlü evlatların olsun.
3+6 ıydı sata göre ama ikiz olarak düşün yani normalde o zaman 35 civarı olmalıydı 2 tane bebekdiye 79 cıkmıs galibaAmin çok teşekkür ederim. 79 ile öğrendiğinizde kaç haftalık hamileydiniz.
Anladım. Peki nelere dikkat ettin, ben daha kadın doğum uzmanına gitmedim. Aile hekimine gittim, 2 hafta sonra gideceğim kadın doğum uzmanına… birde ilk gebeliğim ve ailemize falan kesinleşmeden söylemek istemediğimiz için neler yapacağımı bilmiyorum3+6 ıydı sata göre ama ikiz olarak düşün yani normalde o zaman 35 civarı olmalıydı 2 tane bebekdiye 79 cıkmıs galiba
Yememe içmeme dikkat ettim cok su içtim normaldede cok su içerim zaten, protein agırlık lı beslendim ama hersey nasip tabi 3. Ayda onları kaybettim kalpleri durdu. Cok rahatsızlıklarım oldu doktorum hep normal dedi hayırlısı herseyin sen doktorunu iyi seçmeye bak ben özelde cok iyi bir hastanede muayene oluyordum o kadar iyi cihazlar kullanırlar ama aynı kesenın içindeki 2. Cocugu göremedi aylarca, bir tane devlette de doktorun olsun bence birinin göremediğini digeri görür bana demişlerdi ama kafa karısıklıgı yapar diyerek gitmemiştimAnladım. Peki nelere dikkat ettin, ben daha kadın doğum uzmanına gitmedim. Aile hekimine gittim, 2 hafta sonra gideceğim kadın doğum uzmanına… birde ilk gebeliğim ve ailemize falan kesinleşmeden söylemek istemediğimiz için neler yapacağımı bilmiyorum
Yememe içmeme dikkat ettim cok su içtim normaldede cok su içerim zaten, protein agırlık lı beslendim ama hersey nasip tabi 3. Ayda onları kaybettim kalpleri durdu. Cok rahatsızlıklarım oldu doktorum hep normal dedi hayırlısı herseyin sen doktorunu iyi seçmeye bak ben özelde cok iyi bir hastanede muayene oluyordum o kadar iyi cihazlar kullanırlar ama aynı kesenın içindeki 2. Cocugu göremedi aylarca, bir tane devlette de doktorun olsun bence birinin göremediğini digeri görür bana demişlerdi ama kafa karısıklıgı yapar diyerek gitmemiştim
Değerin çok iyi sakın doktora kafanı takıp stres yapma.benim arkadaşım adeti 7 gün geçti evde test yaptı ikinci çizgi çıktı tam net olmasada.sonra kan verdi 42.5 çıktı.şuan 7.haftaya girdi kesesi flan çoktan oluştu.Kan testi yaptırdım değeri 74 çıktı. Hamileyim ama doktor ümitlendirmek istemedi. Daha 2 haftalık hamilesin dedi. Düşük olabilir yada tutunmaya bilir dedi.
Canım varMerhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkiyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?