- 30 Aralık 2021
- 8
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi reyhanozdemiirr
Geçikmiş olabilir tabi kesin eminseniz içinize kaçmadıysa bişiEşimle 3 gün önce ilişkiye girdik prezervatifsiz bir şekilde ama içime boşalmadı kesin olarak her neyse ben regl takibi olarak flo uygulamasını kullanıyorum ilişkiye girmeden sonraki gün reglimin gelmesi gerekiyordu uygulamaya göre yani 1 gün vardı ama 3. Gün oldu hala gelmedi diğer reglim aralık ayının 2. Günü gelmiş sizce gecikmiş olabilir mi ayyy çok tedirginim henüz bebek istemiyoruz ama şöyle adetten önceki günlerde hamile kalma şansı çok düşük değil mi neden hala adet olmadım bi bakın lütfen ya
Eminim bide yumurtalama zamanım değildiGeçikmiş olabilir tabi kesin eminseniz içinize kaçmadıysa bişi
eşinizle son regl döngüsü içinde sadece 3 gün önce mi birlikte oldunuz? ovulasyon dönemine denk gelen bir birliktelik de olabilir. test yapmayı düşünmüyor musunuz?Eşimle 3 gün önce ilişkiye girdik prezervatifsiz bir şekilde ama içime boşalmadı kesin olarak her neyse ben regl takibi olarak flo uygulamasını kullanıyorum ilişkiye girmeden sonraki gün reglimin gelmesi gerekiyordu uygulamaya göre yani 1 gün vardı ama 3. Gün oldu hala gelmedi diğer reglim aralık ayının 2. Günü gelmiş sizce gecikmiş olabilir mi ayyy çok tedirginim henüz bebek istemiyoruz ama şöyle adetten önceki günlerde hamile kalma şansı çok düşük değil mi neden hala adet olmadım bi bakın lütfen ya
Eşim asker ve sürekli beraber değiliz o yüzdem öyle yazdımeşinizle son regl döngüsü içinde sadece 3 gün önce mi birlikte oldunuz? ovulasyon dönemine denk gelen bir birliktelik de olabilir. test yapmayı düşünmüyor musunuz?
Gününüz geçmişse bence bir test yapinEşim asker ve sürekli beraber değiliz o yüzdem öyle yazdım
anladım, 3 günlük gecikmede pek çok test sonuç veriyor. ya da sağlık ocağı vs gidip kan tahlili yaptırın. bizim tahmin yürütme testimizden daha kesin sonuç alırsınızEşim asker ve sürekli beraber değiliz o yüzdem öyle yazdım
Hemen belli olur mu pekiGününüz geçmişse bence bir test yapin
Teşekkür ederimanladım, 3 günlük gecikmede pek çok test sonuç veriyor. ya da sağlık ocağı vs gidip kan tahlili yaptırın. bizim tahmin yürütme testimizden daha kesin sonuç alırsınız
rica ederim umarım içinizi rahatlatacak bir sonuç alırısınız.Teşekkür ederim
Bir iki gün daha bekleyip test yapınEminim bide yumurtalama zamanım değildi
Kaç gün günün gecti canmHemen belli olur mu peki