How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamile olabilir miyim?

Ilknur ozky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
2
0
1
24
Merhaba ben 1 aylık evliyim doğum kontrol hapını adet dışında kullandım ve eşimle korunmasız ilişkiye girdim ,günün geçti adet olmadı acaba hamile miyim dir?
Doğum kontrol hapı adet günlerinde kullanılmazsa etkisi olmaz mı lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba ben 1 aylık evliyim doğum kontrol hapını adet dışında kullandım ve eşimle korunmasız ilişkiye girdim ,günün geçti adet olmadı acaba hamile miyim dir?
Doğum kontrol hapı adet günlerinde kullanılmazsa etkisi olmaz mı lütfen yardımcı olur musunuz
Bir ay daha yeni hemen çocuk neyse haddim digil de doğum kontrol hapı kullaniyon korunma ilacı o korunuyosun istersen ilişki yasa şuan malesef gebelik olamaz bıraktıktan sonraki aylarda da

Bir ay daha yeni hemen çocuk neyse haddim digil de doğum kontrol hapı kullaniyon korunma ilacı o korunuyosun istersen ilişki yasa şuan malesef gebelik olamaz bıraktıktan sonraki aylarda da
Ilk aydan etki etmeyebiliyor. 1 gün dahi atlasan işe yaramıyor. Yanlis bir döngüde kullanirsan da işe yaramiyor. Yani gebelik olabilir.

doğum kontrol hapı güvenilir sayılabilecek bir korunma yöntemidir ama doğru şekilde uygulandığında dahi her yöntemde %1lik korumama ihtimali var. dönügünüz dışında kullanmanız etkisini azaltmış olabilir ya da hap döngünüzü bozmuştur, şu anda içmeniz gereken kaç hap kaldı? doğum kontrol hapı eğer placebo ilaveli değilse 21 günlük şekilde oluyor ve 21 gün bittikten 1-2 gün sonra regl olmanız gerekiyor. yani döngü gününde değil ara dönemde başladığınız için kutu bitim tarihi de önemli. fakat her ihtimale karşı test yapmanızı öneririm. Eğer bir gebelik varsa ve devam ettirmek isterseniz bebeği korumuş olursunuz, gebeliği sonlandırmak isterseniz de zaman kaybetmemiş olursunuz

Back