• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

zeyn90lf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
10
0
1
26
Ilk kez birliktelik yasadim dun gece. bu sabahtan beri kanama geliyor cok yogunbi sekilde. icime bosalmadi ama bu kadar kanama normal mi? yerlesme kanamasi diye bir sey duydum.

Ilk kez birliktelik yasadim dun gece. bu sabahtan beri kanama geliyor cok yogunbi sekilde. icime bosalmadi ama bu kadar kanama normal mi? yerlesme kanamasi diye bir sey duydum.
Bir günde nasıl hamile olasınız ? Hamile kalacak olsanız bile daha çok çok erken . Belki de adet oldunuz olabilir yani .yerleşme kanaması yoğun olmaz

1 gecede hamile kaldim diyemezsiniz bunu ogrenmek bi süreç .1 gun de bebek oluşmaz oluşmayan bebeğin yerleşme kanamasıda olamaz

Bence soru sormak icin soruyorsunuz biz aylarca deniyoruz olmuyor siz ilk birliktelikte gebelik olusacak ustune de yerlesme kanamasi mi olacak hayal dunyasinda yasamayin lutfen sordugunuz sorulari lutfen biraz mantikli sorun lutfen

1 ilişkinin ertesi günü hamile olduğuna inanan bir insan neden ilişki yaşar ki ?
Allah aşkına bir söyleyin her konuda bilmiyorsunuz sevisirken nasıl bilgilisiniz aklım almıyor adet falan oluyosunuzdur .
hahahajsj yasim cok buyuk degil dedigim gibi internette hep farklı şeyler yazıyo ve kanama garip geldi, adetime daha cok var

hahahajsj yasim cok buyuk degil dedigim gibi internette hep farklı şeyler yazıyo ve kanama garip geldi, adetime daha cok var
Kaç yaşındasınız ?
İnternete bakmayın zaten şimdi gidip baş ağrısı nedenleri yazsam tümör falan çıkar .
Cidden şok oluyorum neden önce biraz bilinçlenip sonra ona göre adım atmiyorsunuz .

Bekarsınızdır da belki büyük ihtimalle. Zaten içime boşalmadı demişsiniz daha nasıl hamile kaldığınızı düşünüyorsunuz ki. İlk kez ilişkiye girdim demişsiniz kızlık zarı kanaması da olabilir

Back