Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olabilir miyim?
- Konu Sahibi zeyn90lf
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik ustune gorme yerleşme kanama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bir günde nasıl hamile olasınız ? Hamile kalacak olsanız bile daha çok çok erken . Belki de adet oldunuz olabilir yani .yerleşme kanaması yoğun olmazIlk kez birliktelik yasadim dun gece. bu sabahtan beri kanama geliyor cok yogunbi sekilde. icime bosalmadi ama bu kadar kanama normal mi? yerlesme kanamasi diye bir sey duydum.
- 13 Haziran 2018
- 661
- 527
- 53
1 gecede hamile kaldim diyemezsiniz bunu ogrenmek bi süreç .1 gun de bebek oluşmaz oluşmayan bebeğin yerleşme kanamasıda olamazIlk kez birliktelik yasadim dun gece. bu sabahtan beri kanama geliyor cok yogunbi sekilde. icime bosalmadi ama bu kadar kanama normal mi? yerlesme kanamasi diye bir sey duydum.
- 7 Mayıs 2021
- 287
- 80
- 13
Bence soru sormak icin soruyorsunuz biz aylarca deniyoruz olmuyor siz ilk birliktelikte gebelik olusacak ustune de yerlesme kanamasi mi olacak hayal dunyasinda yasamayin lutfen sordugunuz sorulari lutfen biraz mantikli sorun lutfenIlk kez birliktelik yasadim dun gece. bu sabahtan beri kanama geliyor cok yogunbi sekilde. icime bosalmadi ama bu kadar kanama normal mi? yerlesme kanamasi diye bir sey duydum.
bilmiyorum boyle seyleri cok garip geldi kanama olmasi sadece siz de beni anlayınBence soru sormak icin soruyorsunuz biz aylarca deniyoruz olmuyor siz ilk birliktelikte gebelik olusacak ustune de yerlesme kanamasi mi olacak hayal dunyasinda yasamayin lutfen sordugunuz sorulari lutfen biraz mantikli sorun lutfen
- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
internette hep farklı şeyler yazıyor, bana da saçma geldi sadrce kanama garip geliyor çünkü regl olmama daha var ve regl hep agrili gecer bende1 gecede hamile kaldim diyemezsiniz bunu ogrenmek bi süreç .1 gun de bebek oluşmaz oluşmayan bebeğin yerleşme kanamasıda olamaz
hahahajsj yasim cok buyuk degil dedigim gibi internette hep farklı şeyler yazıyo ve kanama garip geldi, adetime daha cok var1 ilişkinin ertesi günü hamile olduğuna inanan bir insan neden ilişki yaşar ki ?
Allah aşkına bir söyleyin her konuda bilmiyorsunuz sevisirken nasıl bilgilisiniz aklım almıyor adet falan oluyosunuzdur .
- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Kaç yaşındasınız ?hahahajsj yasim cok buyuk degil dedigim gibi internette hep farklı şeyler yazıyo ve kanama garip geldi, adetime daha cok var
İnternete bakmayın zaten şimdi gidip baş ağrısı nedenleri yazsam tümör falan çıkar .
Cidden şok oluyorum neden önce biraz bilinçlenip sonra ona göre adım atmiyorsunuz .
- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 53
- 27
hahahajsj yasim cok buyuk degil dedigim gibi internette hep farklı şeyler yazıyo ve kanama garip geldi, adetime daha cok var
Bekarsınızdır da belki büyük ihtimalle. Zaten içime boşalmadı demişsiniz daha nasıl hamile kaldığınızı düşünüyorsunuz ki. İlk kez ilişkiye girdim demişsiniz kızlık zarı kanaması da olabilirhahahajsj yasim cok buyuk degil dedigim gibi internette hep farklı şeyler yazıyo ve kanama garip geldi, adetime daha cok var
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Bekarlığı ne alaka?Bekarsınızdır da belki büyük ihtimalle. Zaten içime boşalmadı demişsiniz daha nasıl hamile kaldığınızı düşünüyorsunuz ki. İlk kez ilişkiye girdim demişsiniz kızlık zarı kanaması da olabilir
- 29 Ocak 2021
- 2.721
- 5.869
- 108
Akşamdan sabaha hamilelik anlaşılmaz. Tohumun bile filizlenmesi için bir süreye ihtiyacı var.Ilk kez birliktelik yasadim dun gece. bu sabahtan beri kanama geliyor cok yogunbi sekilde. icime bosalmadi ama bu kadar kanama normal mi? yerlesme kanamasi diye bir sey duydum.
- 4 Haziran 2020
- 479
- 1
- 427
- 53
- 24 Ağustos 2020
- 2.983
- 7.479
- 108
Hahahajsjsjsjskslfkalvay be bir gecede hamile kalıp yerleşme kanaması gören bir tek sensindir herhalde
zaten adet olduysam hamilelik riski sıfırlanıyo dimi?Merhaba ilk kez ilişkiye girdiğiniz için adetiniz erken gelmiş olabilir. Yoğun kanamalı demissiniz. Büyük ihtimalle adet olmuşsunuz.
- 4 Haziran 2020
- 479
- 1
- 427
- 53
başka ne olabilir ki çok geliyor bi deAdet olduğunuzdan eminseniz. Yani gelen adet kanamasıysa hamilelik ihtimali göz önünde bulundurulamaz.