- 19 Ağustos 2018
- 31
- 12
- 38
- 29
- Konu Sahibi Sumeyye1242
Kuzular merhaba. Ben yeni evliyim adetime 1 hafta var ama aşırı derecede kasıklarım be belim ağrıyor ve ishalim bide sürekli burnuma hep aynı pis koku gelıyor acaba hamile olabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan merak edıyorAdet belirtisi de olabilir canım en temizi adetin 1 yada 2 gün gecikince test yapman. Bi de belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama ben kızıma gebe iken akıntım aşırı derecede fazla idi normal olmadığını anlamıştım
İnsan merak edıyorAdet belirtisi de olabilir canım en temizi adetin 1 yada 2 gün gecikince test yapman. Bi de belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama ben kızıma gebe iken akıntım aşırı derecede fazla idi normal olmadığını anlamıştım
İnşallah hamilesindirİnsan merak edıyorHerşeyi hamilelik belirtimi die düşünmeye başlıyor normalde böyle olmam şimdi özellikle otururken kasıklarım çok ağrıyor. Ama belkide dediğiniz gibidir
Muhakkak deneyeceğim inşallah öyledirİnşallah hamilesindirya da adetine 3 gün kala da erken gebelik testi yapabilirsin. Silik çizgi de var sayılıyor ama ilk 5 dakika da çıkan çizgi geçerli.
![]()
İnşallah eğer hamile isen yaz mutlakaMuhakkak deneyeceğim inşallah öyledir![]()
Tabiki yazarımİnşallah eğer hamile isen yaz mutlaka![]()
Allah bağışlasın evladınıYaa daha çok yenisin desene
Bende 4 yıllık evliyim. Kızım 2 yaşında. Evlilik le alakalı mı bilmiyorumanneme sorsam kesin üşüttün ondan ağrıyordur der. Ama benm belirtilerim şunlardı aşırı bacak ve bel ağrısı akıntım çoktu gögüs lerim şişdi tabii bunların hepsi adet belirtisi ile aynı olduğu için anlamadım. Kasık ağrın da bi değişik ağrıyor ise gebe olabilirsin
![]()
Ah o annelerBelim ve kasıklarım çok ağrıyor bide dün çok beyaz akıntı geldi ama parça parça değil de bi kere boyle bi baktım iş çamaşırım da aşırı derecede beyaz akıntı varbende normalde hasta olsam kimse bu kadar ilgilenmez dün bi kasıklarım ağrıyor dedim annem kayınvalidem 50 kere aradı
![]()
AynenAh o annelerkasık ağrısı da belirti tabii sen bence erken gebelik testi al 3 gün kala adetine. Heyecan dan gün de geçmez şimdi
![]()
Ne yaptın merak ettimAynenama yapacağım
Kuzular merhaba. Ben yeni evliyim adetime 1 hafta var ama aşırı derecede kasıklarım be belim ağrıyor ve ishalim bide sürekli burnuma hep aynı pis koku gelıyor acaba hamile olabilir miyim
Öncekilerde bukadar erken belirti olmamıştı sizde oldumu yoksa hamile mi kaldımArkadaslar benimde iki çocuğum var 3.yü istemiyorum ama kocam malesef ikinci boşalmada içime boşaldı olmaz diye 7gün olmuştur.göğsümde ve kasığımda bi his var çok korkuyorumistemiyorum kii
Daha test yapmadım yarın adetime 4 gün falan kalmış olacak erken gebelik testi yapacağım yarınNe yaptın merak ettim![]()
Benim adetime yakın başlamıştı belirtilerim bilemedim şimdiÖncekilerde bukadar erken belirti olmamıştı sizde oldumu yoksa hamile mi kaldım