Hamile olabilir miyim?

Minikbebis46

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
2
0
6
23
Arkadaşlar evet buradan cevap vermek doğru değil ama içinizde tecrübeli olanlarınızın yorumlarını almak istedim nişanlımla 4 Şubat'ta 1 kez birliktelik yaşadık geri çekilme yöntemi ile ertesi gün hapı vs almadım içeriye boşalmadığıma eminim diyor ben de adetim bitti sanmıştım 29 ocakta başlamıştı.6-7 günüymüş o gün ilişkiden yarım saat sonra kan geldi koyu kahverengi şeklinde oksitlenmiş regl kalıntısı olarak düşündüm ilişkiden 1 hafta sonra yumurtlama dönemim geldi ve akıntılarım oldu fakat genelde şeffaf olurdu bu kez yarısı şeffaf yarısı yine koyu kahve şeklindeydi 2-3 gün devam etti bundan birkaç gün önce ise açık pembe kırmızıya yakın lekelenmem oldu bu zamana kadar genelde düzenli adet gördüm şu anda da herhangi bir ağrı hassasiyet halsizlik vb hiçbir hamilelik belirtisi yok aktif bir şekilde gün atlamadan spor yapıyorum herhangi bir sıkıntım yok ama arada kaldım lütfen yorumlarınız benim için çok önemli teşekkür ederim

geri çekilme korunma değil maalesef adetiniz gecikti ise şüpheniz varsa kan da vere bilirsiniz yada eczane den alacaginiz testlerle de hamilelik varmi yokmu ogrene bilirsiniz. Bu şekilde ne desek boş

Kizlar ben subat ayindan beri adet olmadim acaba hamile olabilirmiyim ha bu arada test yaptim ama negatif cikti

Tecrübeli değilim böyle korunma yönetemi denemedim evliyim bu arada evlenmeden yapmanı da doğru bulmuyorum madem korkuyorsun neden yapıyorsun bunu da anlamış değilim ve geri çekilme bir korunma yöntemi değil doktora git ve test yap hamileysen de hayırlı olsun zaten evlenirsin yani umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…