• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Enasra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar merhaba adet tarihim 15.10.2020 idi bu gün dahil 4 gün geçti kasık ağrılarım sürekli var gögüs lerde şişlikte var sanki heran adet olacakmışım gibi fakat gelen giden yok ve sol kısım kasık daha baskın arada sol bacağıma da vuruyor kan testi yarın yaptırsam mı yoksa beklesem mi acaba hava değişimi falan etkimi yaptı ama çocuk istiyorum özellikle hamile kalanlar belirtileri nedir çünkü okuduğum kadarıyla hamilelik belirtisi ve adet belirtisi aynıymış 😥

İlk önce kaset gebelik Testi pozitifi görürseniz kan verin

Normalde gecikme olmuyorsa hormonal bir sıkıntı yoksa gebelik ihtimali cok yuksek test yapın bence bukadar beklemeyin

En fazla 2 günü adet olurdum şimdi kafamda deli sorular bi kaç gün beklemeliyim sizce

Herkeste belirtiler aynı olmaz mesela bende belirti yoktu.
Önce idrar testi yapın adetiniz geçmiş zaten kanda da çıkar sonuc

Beklemenize gerek yok varsa çıkar :) geç döllenme vs değilse tabi

bence artık beklemenize gerek yok. adetlerim 35 günü bulduğu halde ben 30. gün test yaptığımda çift çizgiyi gördüm.

heralde olmadı 1 saat önce kahve rengi Kan geldi kasıklarım ve bel kısmı ağrıyor ama rabbim en güzelini hepimize nasip etsin bir dahakine artık 😞

Merhaba kızlar merhaba adet tarihim 15.10.2020 idi bu gün dahil 4 gün geçti kasık ağrılarım sürekli var gögüs lerde şişlikte var sanki heran adet olacakmışım gibi fakat gelen giden yok ve sol kısım kasık daha baskın arada sol bacağıma da vuruyor kan testi yarın yaptırsam mı yoksa beklesem mi acaba hava değişimi falan etkimi yaptı ama çocuk istiyorum özellikle hamile kalanlar belirtileri nedir çünkü okuduğum kadarıyla hamilelik belirtisi ve adet belirtisi aynıymış 😥
Tam olarak bu belirtileri yasamistim.

Ağrım var ama adet ağrısı gibi ümitlenmek kötüymüş onu anladım bide çok taktım sanırım ben buda etken oldu isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah 🙏

Bu sabah değerim 5.92 çıktı 🤔 ovulasyon testi yapmadım akışına bırakmıştım strese girmiyim diye

Şehir dışına çıkmıştım ekim ayında 24 ekim'de döndüm eşimle o zaman beraber olmaya başlamıştım
adet tarihim 7 kasımdı 🤦 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum yine sizin fikriniz nedir
İlk önce kaset gebelik Testi pozitifi görürseniz kan verin

Back
X