• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

htc sultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
7
2
1
32
:anneadayı: Arkadaşlar merhaba ben daha önce 4 düşük yaptım ama maalesef hem düşükle sonuçlandı yaptıgım tahliller sonucu kanımın yüksek derecede pıhtılaştıgını ögrendim ilaçlar bana yeterli gelmiyormuş şimdi sorum adetime bir hafta var ve çok şiddetli kasık agrım var sanki adet olacakmışım gibi sizde hamilemiyim

Öncelikle geçmiş olsun.
Corasprine başlattı mı doktorunuz ?
Yüksek derece pıhtılaşmalarda gebelik öncesi aspirin veriyorlar.
Kasık ağrısı gebelik belirtisi eğer yumurtlama zamanlarını değerlendirseniz yüksek ihtimal olabilir benimde hamile olduğum ay adetten 1 hafta önce kasıklarıma ara ara ağrı giriyordu dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻😍😍

Bunu biz nasıl bilebiliriz ki tahmin yürütülebilir sadece onun da bir faydası olmaz henüz çok erken daha 1 hafta varmış

Erken gebelik testi yapabilirsin pıhtılaşma varsa erken öğrenmen gerekir ki ilaç ve iğneye başla bende 1 hafta kala her ay test yapardım bu şekilde önlem aldık benimde dusuklerim var .

Öncelikle geçmiş olsun.
Corasprine başlattı mı doktorunuz ?
Yüksek derece pıhtılaşmalarda gebelik öncesi aspirin veriyorlar.
Kasık ağrısı gebelik belirtisi eğer yumurtlama zamanlarını değerlendirseniz yüksek ihtimal olabilir benimde hamile olduğum ay adetten 1 hafta önce kasıklarıma ara ara ağrı giriyordu dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻😍😍
çok tşk ederim allah razı olsun evet aspirin ve folikasit içiyorum şuanda inşaallah bu defa yanılmam 🤲🏻

Yani adet olacakmış gibi ağrınız varsa adet de olabilirsiniz. Burdan nasıl çıkartacağız kio_O

:anneadayı: Arkadaşlar merhaba ben daha önce 4 düşük yaptım ama maalesef hem düşükle sonuçlandı yaptıgım tahliller sonucu kanımın yüksek derecede pıhtılaştıgını ögrendim ilaçlar bana yeterli gelmiyormuş şimdi sorum adetime bir hafta var ve çok şiddetli kasık agrım var sanki adet olacakmışım gibi sizde hamilemiyim
bence eger korunmuyorsanız doktor takıbınde olsanız keşke..yanı varsa boyle bır ıhtımal kan sulandırıcı ıgne kullanırsınız hatta şuan boyle bır ıhtımal oldugunu dusunuyosanız başlayın bence kan sulandırıcıya..3aydan öncekı dusuklerı genelde anomolıye baglıyolar ama pıhtılasmada olabılır tabı..

bence eger korunmuyorsanız doktor takıbınde olsanız keşke..yanı varsa boyle bır ıhtımal kan sulandırıcı ıgne kullanırsınız hatta şuan boyle bır ıhtımal oldugunu dusunuyosanız başlayın bence kan sulandırıcıya..3aydan öncekı dusuklerı genelde anomolıye baglıyolar ama pıhtılasmada olabılır tabı..
Hayır korunmuyorum ve yumurtlama günümü değerlendirdim 🙄🙄 doktorum adetin bir gün gecikirse iğneye başlarız diyor ben bugün erken test alayım

Hayır korunmuyorum ve yumurtlama günümü değerlendirdim 🙄🙄 doktorum adetin bir gün gecikirse iğneye başlarız diyor ben bugün erken test alayım
bence ihmal etmeyın doktorların bazıları kalp sesını duymadan başlatmam dıyor ama yanlıs ..bır arkadasım gec basladıgı ıcın yine düşük yaptı kalbını duyamadan şimdi tekrar gebe kaldı hemen başladı keseyı bıle gormeden şimdilik yolunda herşey..

Banada yardımcı olur musunuz test yaptım adetıme üc gün kala ıkı cızgı cıktı ama cumartesı günü ögrendıgım ıcın haftasonu hastaneler kapalı oldugu ıcın gıdemedım bugun gıttım pandemıden dolayı doktorum yokmus yarın uşakta baska bı hastaneye gıdecegım hamılelıgımı ögrendıgım ılk gün iğne olmaya baslamam gerekıyordu pıhtılasma var bende ama bugun üç gün oldu ığneyı kullanmayalı korkuyorum gec kalmaktan bısey olur mu bebegıme

Banada yardımcı olur musunuz test yaptım adetıme üc gün kala ıkı cızgı cıktı ama cumartesı günü ögrendıgım ıcın haftasonu hastaneler kapalı oldugu ıcın gıdemedım bugun gıttım pandemıden dolayı doktorum yokmus yarın uşakta baska bı hastaneye gıdecegım hamılelıgımı ögrendıgım ılk gün iğne olmaya baslamam gerekıyordu pıhtılasma var bende ama bugun üç gün oldu ığneyı kullanmayalı korkuyorum gec kalmaktan bısey olur mu bebegıme
Aspirin içiyor Musun elinde varsa günde bir tane iç inşaallah birşey olmaz

Hayır doktorum sadece iğne olcaksın dedıgı ıcın aspirin vermedi dokto izni olmadan baslasam sıkıntı olur mu

Canım hamilelikte de adetten önce de aynı şeyleri yaşadım. her seferinde hamileyim sanıp adet oluyordum. hamile kaldığımda bile hala adet olacağım sanıyordum yani kesin bişey söylenmesi imkansız hele de bir hafta varken hamile kalmış olsan bile bebk yeni yeni tutunmaya başlıyordur bi kaç gün daha bekleyip kan testi verirsen kesin sonucunu öğrenirsin:) inşallah hamilesindir

Back