Hamile olabilir miyim

Azrakaran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
8
0
1
26
26 gün önce bi iliskiye girdik ama arkadan 2 gündür de adetim gecikti bugün 3.gün hatta ve kasıklarımda ağrı var hatta küçük tuvaletimi yaparken kasiklarimda yanma acima oldu bugün arada midem bulaniyor sizce hamile olabilir miyim

Bir ilk olursunuz eyer arkadan hamile kaldiysaniz arkadan nasil hamile kalinirki acaba bence oyle bise olmaz

Olsan olsan hastalık kapmış olabilirsin bu belirtilerle

Tövbe tövbe

Idrar yolu enfeksiyonu gibi gebelikten ziyade

Biz aylardır hak yolundan hamile kalmayı denerken, sen b*k yolundan hamile kalmazsın merak etme...
Yumurtalıklar nerde ve gebelik rahimde başlıyor biliyorsun dimi?

Sorun aşırı saçma çünkü kusura bakma...

Buda benden sana bonus spermleri yutsan da hamile kalmazsın... Çünkü rahim b*k yolunda olmadığı gibi boğazın yada miden de de değil

acilen cinsel sağlık eğitimi ve bol bol folik asit al ordan çocuk değil de ne çıkıcağı belli sanki ama sen yine de bi 9 ay bekle bakalım

Olabilir bence, arkaya yerleşir oyle olunca, ultrason icin sırtüstü yatmaniz gerekir, bi de oyle hemen görünmedigi icin arkadan cibikla bakar doktor emin olmak icin. Bi doktora git, test yapma testte cikmaz. Çünkü henüz kaka ile test uretmediler ama, cikar yakinda.

Bağırsak yoluyla vajina yolu farklı. Vücutta başka yerlere bağlanıyorlar. Anüsten giren bir spermin yumurtalıklarına ulaşma gibi bir ihtimali yok. zaten yolun sonunda yumurtalık yok. Kaldı ki sperm o bölgeye girdiği anda ortamın ph ı ve bakteriyel etkisiyle anında ölecektir. Bilmemek ayıp değil de, bu konulardan bahseden onlarca makale var internette. Biraz zamanımızı oralarda harcasak bilinçlenmiş de oluruz.

enfeksıyon kapmıssın ıdrar yolu .. doktora gıtmen gerek.. arkası normalı farketmez korunmadan ılıskı yasamayın sandece enfeksıyon olmayabılır baska zaman.. orda rahıme delık-yol-kanal-yada gecırgen zar yok kı ıcınden gecıp rahımde yerlessın spermler... sperm agızdan yada makattan hamıle bırakmaz.. mıdenden bagırsagından rahme gecmez....

Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?

Yok

daylerimmm

bilmemek tabi ayıp değil, arkadaş resmen goy goy olsun diye yazmış belli o nedenle bizlerde düzgün cevap vermedk..

Buraya yazana kadar binbir türlü yerden öğrenebilirdi çünkü, resmen forumla dalga geçmek için yazmış belli...

Yok kesinlikle adetlerini olmuşsun ki zaten ve testlerde negatifmis

MERHABA ARKADAŞLAR BENİM DE SİZE BİR SORUM VAR KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM ARTIK ERKEK ARKADAŞIMLA OVULASYON DÖNEMİNDE BİRLİKTELİK YAŞADIK PREZERVATİF KULLANDIK YIRTIK VAR MI YOK MU DİYE KONTROL ETMEDİK AMA İLİŞKİ SONUNDA SPERMLER UCUNDAYDI AMA REGLİM 1 GÜN GECİKTİ HAMİLE OLABİLİR MİYİM SIRT AĞRIM VAR BİR DE REGL OLMUŞUM GİBİ HİSSEDİYORUM AMA BAKIYORUM HİÇBİR ŞEY YOK TEST YAPMALI MIYIM UYKU DÜZENİM DEĞİŞTİ TAMAMEN ONA BAĞLI OLABİLİR Mİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…