Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ilk olursunuz eyer arkadan hamile kaldiysaniz arkadan nasil hamile kalinirki acaba bence oyle bise olmaz26 gün önce bi iliskiye girdik ama arkadan 2 gündür de adetim gecikti bugün 3.gün hatta ve kasıklarımda ağrı var hatta küçük tuvaletimi yaparken kasiklarimda yanma acima oldu bugün arada midem bulaniyor sizce hamile olabilir miyim
Olsan olsan hastalık kapmış olabilirsin bu belirtilerle26 gün önce bi iliskiye girdik ama arkadan 2 gündür de adetim gecikti bugün 3.gün hatta ve kasıklarımda ağrı var hatta küçük tuvaletimi yaparken kasiklarimda yanma acima oldu bugün arada midem bulaniyor sizce hamile olabilir miyim
Tövbe tövbe26 gün önce bi iliskiye girdik ama arkadan 2 gündür de adetim gecikti bugün 3.gün hatta ve kasıklarımda ağrı var hatta küçük tuvaletimi yaparken kasiklarimda yanma acima oldu bugün arada midem bulaniyor sizce hamile olabilir miyim
Idrar yolu enfeksiyonu gibi gebelikten ziyade26 gün önce bi iliskiye girdik ama arkadan 2 gündür de adetim gecikti bugün 3.gün hatta ve kasıklarımda ağrı var hatta küçük tuvaletimi yaparken kasiklarimda yanma acima oldu bugün arada midem bulaniyor sizce hamile olabilir miyim
Biz aylardır hak yolundan hamile kalmayı denerken, sen b*k yolundan hamile kalmazsın merak etme...26 gün önce bi iliskiye girdik ama arkadan 2 gündür de adetim gecikti bugün 3.gün hatta ve kasıklarımda ağrı var hatta küçük tuvaletimi yaparken kasiklarimda yanma acima oldu bugün arada midem bulaniyor sizce hamile olabilir miyim
acilen cinsel sağlık eğitimi ve bol bol folik asit al26 gün önce bi iliskiye girdik ama arkadan 2 gündür de adetim gecikti bugün 3.gün hatta ve kasıklarımda ağrı var hatta küçük tuvaletimi yaparken kasiklarimda yanma acima oldu bugün arada midem bulaniyor sizce hamile olabilir miyim
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?Bağırsak yoluyla vajina yolu farklı. Vücutta başka yerlere bağlanıyorlar. Anüsten giren bir spermin yumurtalıklarına ulaşma gibi bir ihtimali yok. zaten yolun sonunda yumurtalık yok. Kaldı ki sperm o bölgeye girdiği anda ortamın ph ı ve bakteriyel etkisiyle anında ölecektir. Bilmemek ayıp değil de, bu konulardan bahseden onlarca makale var internette. Biraz zamanımızı oralarda harcasak bilinçlenmiş de oluruz.
YokSize bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
daylerimmmOlabilir bence, arkaya yerleşir oyle olunca, ultrason icin sırtüstü yatmaniz gerekir, bi de oyle hemen görünmedigi icin arkadan cibikla bakar doktor emin olmak icin. Bi doktora git, test yapma testte cikmaz. Çünkü henüz kaka ile test uretmediler ama, cikar yakinda.
bilmemek tabi ayıp değil, arkadaş resmen goy goy olsun diye yazmış belli o nedenle bizlerde düzgün cevap vermedk..Bağırsak yoluyla vajina yolu farklı. Vücutta başka yerlere bağlanıyorlar. Anüsten giren bir spermin yumurtalıklarına ulaşma gibi bir ihtimali yok. zaten yolun sonunda yumurtalık yok. Kaldı ki sperm o bölgeye girdiği anda ortamın ph ı ve bakteriyel etkisiyle anında ölecektir. Bilmemek ayıp değil de, bu konulardan bahseden onlarca makale var internette. Biraz zamanımızı oralarda harcasak bilinçlenmiş de oluruz.
Yok kesinlikle adetlerini olmuşsun ki zaten ve testlerde negatifmisSize bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?