• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamile olabilir miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

essariga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
10
0
1
32
kızlar adetimden yaklaşık 3 gun once erken gebelik testi yaptim ama sabah ilk idrarla degil ogleden sonra su icip yaptim. negatif cikti. adetimin gecikmesinden 1 gun sonra ovulasyon testi yaptim gebelik belli olur mu diye hafif silik bir cizgi cikti. adetimin gecikmesinden 2 gun sonra normal gebelik testi yaptim ama onuda ilk idrarla degil aksama dogru yine su icip yaptim. negatif cikti. bugun adet gecikmemin 4. gunu hala adet olmadim sabah cok hafif pembe bir nokta vardi sonra yine beyaza dondu baska da olmadi . ayni durumu yasayan var mi ?. bu normal gebelik testleri kacinci gunden itibaren dogru sonuc verir ?

Ovulasyon testleri istisnalar haric gebeligi ogrenmek icin degildir.
En iyisi gebelik testidir. Ilk idrarinizla yapmaniz onemli

Canım normalde çıkması lazım bennimde 6 gün geçmişti adetim akabinde testle hamile oldyğumu öğrendin bence sabah idrar ile test yap pozitif çıkabilir..inşaAllah hayırlısı olur canım

evdeki testlerin hepsini daha adet gunum gecmeden tukettim aksama bi daha yapiyim . tabi eger adet olmazsam bir de yarin sabaha 😞😞

Kızlar idrar renginiz nasıl koyu ve köpüklü mü normal çal açık mı ben ilk gebeliğim de su içsemde koyu içiyordum köpüklüydü

gebelik testimi akşam yapmıştım başta silik sonra koyu olmuştu. Gebelik varsa ve 4 günden fazla ise gecikme testte çıkar.

kızlar adetimden yaklaşık 3 gun once erken gebelik testi yaptim ama sabah ilk idrarla degil ogleden sonra su icip yaptim. negatif cikti. adetimin gecikmesinden 1 gun sonra ovulasyon testi yaptim gebelik belli olur mu diye hafif silik bir cizgi cikti. adetimin gecikmesinden 2 gun sonra normal gebelik testi yaptim ama onuda ilk idrarla degil aksama dogru yine su icip yaptim. negatif cikti. bugun adet gecikmemin 4. gunu hala adet olmadim sabah cok hafif pembe bir nokta vardi sonra yine beyaza dondu baska da olmadi . ayni durumu yasayan var mi ?. bu normal gebelik testleri kacinci gunden itibaren dogru sonuc verir ?

ovulasyon testinde her zaman çift çizgi çıkar lh hormonu vücudumuzda hep var.. bazı arkadaşlarda regl gününe yakın yağtıklarında pik gününde olduğu gibi ikisinin de koyu olduğunu görüp gebe olduklarını öğrenmişler..
en kolay yolu kan testidir aslında

Back