• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ?

Gencteacher

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
28
10
18
31
Merhaba öncelikle. Ben pko hastasıyım. Yıllardır Yasmin kullandım. Fakat birkaç ay önce çocuk istemiyle bıraktım. Son regl tarihim 20 Marttı. 1 Nisan'da yaptığım Ovulasyon testimde silik olmasına rağmen belirgin şekilde çift çizgi vardı. ( birkaç aydır ilk defa oldu. )O gün cinsel ilişki de oldu. Yarın regl olmam gerek. Günlerdir göğüslerimde ciddi bir ağrı ve hassasiyet, kasıklarımda ve karın bölgemde 5-6 gündür geçmek bilmeyen bir sancı var. Ani hareket ettiğim zaman bıçak saplanıyor gibi oluyor. Aşırı uyku hali ve yorgunluk var. 4 gün önce yani yumurtlama gününden 9 gün sonra erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Benimle aynı semptomları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Yardım ederseniz sevinirim.

Merhaba öncelikle. Ben pko hastasıyım. Yıllardır Yasmin kullandım. Fakat birkaç ay önce çocuk istemiyle bıraktım. Son regl tarihim 20 Marttı. 1 Nisan'da yaptığım Ovulasyon testimde silik olmasına rağmen belirgin şekilde çift çizgi vardı. ( birkaç aydır ilk defa oldu. )O gün cinsel ilişki de oldu. Yarın regl olmam gerek. Günlerdir göğüslerimde ciddi bir ağrı ve hassasiyet, kasıklarımda ve karın bölgemde 5-6 gündür geçmek bilmeyen bir sancı var. Ani hareket ettiğim zaman bıçak saplanıyor gibi oluyor. Aşırı uyku hali ve yorgunluk var. 4 gün önce yani yumurtlama gününden 9 gün sonra erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Benimle aynı semptomları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
20 nisana kadar bekle bence sonrasında test yap inşallah hamilesindir. 🤗 belirtiler için henüz erken sanırım beklemek çok zor ama beklemeni tavsiye ederim 🙏🏻

Az önce dayanamayıp test yaptım. 2. çizgiyi gördüm çok silik şekilde. Umutlanmalı mıyım ?

Eklentiler

• 20200414_012941.jpg
    20200414_012941.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 96
Az önce dayanamayıp test yaptım. 2. çizgiyi gördüm çok silik şekilde. Umutlanmalı mıyım ?
Canım geç döllenmeyse ve adetten önce yapıldıysa test silik çıkabiliyor yani geçen ay benim de buna benzer oldu ama gebelik yoktu o yüzden bişey diyemiyorum ki 😞

Süper bu görsel "Var"a işaret. Diliyorum her şey gönlünce olur.
Söylemeden geçemeyeceğim, gebelik belirtileri öyle enteresan, öyle değişken ki. Bu ay kesin hamileyim, okuduğum tüm belirtiler bende dediğim aylarda regl oldum. En ufak bir belirtinin olmadığı alakasız bir ayda da relg'lim gecikti ve tıpkı bu fotoğraftaki gibi silik ilk testle gebe olduğumu öğrendim.
Gelmekte olan şansıyla gelsin. ;)
Sevgiler.

Süper bu görsel "Var"a işaret. Diliyorum her şey gönlünce olur.
Söylemeden geçemeyeceğim, gebelik belirtileri öyle enteresan, öyle değişken ki. Bu ay kesin hamileyim, okuduğum tüm belirtiler bende dediğim aylarda regl oldum. En ufak bir belirtinin olmadığı alakasız bir ayda da relg'lim gecikti ve tıpkı bu fotoğraftaki gibi silik ilk testle gebe olduğumu öğrendim.
Gelmekte olan şansıyla gelsin. :KK66:
Sevgiler.
Teşekkür ederim.

Ya benimde yumurtlamanin ardindan 5 gun gecti 2 ay once de kimyasal gecirmistim. Simdi karnim agriyor dun geceden beri ve sol kasigimda ara ara hafif batma oluyor acaba bu da erken gebelik belirtilerinden olabilir mi? Belirti aramiyorum ama aklima da geliyor acaba mi diye

Bende böyle çıktı ve hamileyim çok şükür yarın sabah idrarı ile testi tekrarla o da böyle çıkarsa kesin var

Back