• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Rosemia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
7
0
1
34
Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlerle paylaşıp düşüncelerinizi almak istediğim bi konu var
4 aydır evliyim ve eşimle çocuk düşünüyoruz normalde de tiroid hastalığım olduğu için adet düzensizliği hep yaşadım o yüzden tam anlayamıyorum bu ay hepsinden Farklı belirtilerim olmaya başladı aşırı iştah açıklığı halsizlik uyuma isteği birden terleyip birden üşüme hafif hafif mide bulantısı ve en çok endişe ettiğim göğüs hassasiyeti ve bir göğüsüm diğerinden daha çok büyüdü ve dokunduğunda bile hassasiyeti hissediyorum Yine garip bi olay adetim sadece 1 gün sürdü ve ped bile değiştirmedim ardından ağrım devam etti ama sadece hafif hafif lekelenmelerim oldu evde bi kaç kez test uyguladım ama negatif çıktı hamile olabilir miyim ?

canim bazen öyle bi belirtiler oluyorki aha kesin bu sefer hamilyim diyorsun ama sonrasi hüzün.. eger agri hisediyorsan adet agrisi gibi ozaman adet yoldadir demek.. bi kac gün daha bekle test yap.. tek tiorid mi var sende ?

Adetim 2 gün gecikmişti şiddetli kasik agrım karın agrım oldu öylesine bi test yaptım çizgiyi gördüm 2.5 yılın ardından çok şükür

canim bazen öyle bi belirtiler oluyorki aha kesin bu sefer hamilyim diyorsun ama sonrasi hüzün.. eger agri hisediyorsan adet agrisi gibi ozaman adet yoldadir demek.. bi kac gün daha bekle test yap.. tek tiorid mi var sende ?
Bi önceki adetim 1 kasım sonraki geçtiğimiz hafta 21 Aralıkdı evet sadece tiroidim mevcut doktorum hormonlarımın şu an çocuk için uygun bi sakıncası olmadığı söyledi. Daha yeni bittiği için açıkçası ondan şüphelendim

Çok şükür inşallah bizimde bi yavrumuz olur 🙏🏻
olur tabiiki kizlar stress yapmayin neden olmazsin ki? tip cok ilerlerdi artik. ve sadece tiorid varmis bende pko var mesela kistlerle savaiyorum kilolarla savasiyorum :halay: haha.. sabir .. ve daha yeni evliymissin evlilgiin tadini cikar kafandan cikar bebegi bak naisl geliyor o bebis :KK200: yasin kac bu arada

olur tabiiki kizlar stress yapmayin neden olmazsin ki? tip cok ilerlerdi artik. ve sadece tiorid varmis bende pko var mesela kistlerle savaiyorum kilolarla savasiyorum :halay: haha.. sabir .. ve daha yeni evliymissin evlilgiin tadini cikar kafandan cikar bebegi bak naisl geliyor o bebis :KK200: yasin kac bu arada

öncelikle çok geçmiş olsun inşallah rabbim sizede istediğinizi nasip eder🙏🏻 Tiroidim var ama benim kilo problem olmadı çalışmamasına rağmen 4 aylık evliyim ve 24 yaşındayım dediğiniz gibi aslında beklemediğin anda geliyor onuda biliyorum ama benim için ileride doğum ihtimali daha da düşüyor o yüzden anne olmak istiyorum

Troit kanseri arkadaşım vardı işin tedavisi gördü çocuğu olmuş yeni bunlara kafanı takma

Troit kanseri arkadaşım vardı işin tedavisi gördü çocuğu olmuş yeni bunlara kafanı takma

hayırlısı tabii ki aslında kafama taktığımdan değil de Gerçekten bu dönemde kendimi çok değişik hissediyorum merak ettim bu belirtiler acaba hamile olabilir miyim diye gerçi test yaptım negatif çıktı ama tatmin etmedim gördüğüm tek çizdi çünkü gerçekten biraz farklılaştım kan tahlilinden önce biraz fikir edinmek istedim yoksa takdiri ilahi hiç olmayadabilir yazılanı yaşıyoruz kafama takmam 🙏🏻

Back