• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Busenur12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
3
1
1
23
Merhaba ben daha 18 yaşındayım ve bakireyim. Adetim 4 gün gecikti. Geçen hafta sevgilimle yüzeysel bir şey yaşadık. Spermin organıma gelmesi de hamilrlik riski oluşturabiliyor biliyorum ama oraya gelmedi. Sevgilim orgazm oldu bitti ve sonra biraz sürtündü sonra kalktık ama orada orgazm olmadı. 1,5 hafta önce de ibuprofen kullanmıştım ben ona bağlıyorum ama yine de şüphelerim var. Sizce olabilir mi?

Merhaba ben daha 18 yaşındayım ve bakireyim. Adetim 4 gün gecikti. Geçen hafta sevgilimle yüzeysel bir şey yaşadık. Spermin organıma gelmesi de hamilrlik riski oluşturabiliyor biliyorum ama oraya gelmedi. Sevgilim orgazm oldu bitti ve sonra biraz sürtündü sonra kalktık ama orada orgazm olmadı. 1,5 hafta önce de ibuprofen kullanmıştım ben ona bağlıyorum ama yine de şüphelerim var. Sizce olabilir mi?
Hayir degilsiniz srestte bagli bisi.

yok olmazsın . test yap da rahatla stresden olcaan varsa da gelmez adetin tatlım.

Yüzeysel ilişki gebelik sağlamaz zaten vajinama boşalmadı diyorsun?

Back