• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ?

Cndmlsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
11
1
1
28
Merhaba kızlar
Bugün refl günüm ama olmadım korunmuyorum da test yaptım negatif çıktı hamile olabilir miyim biraz daha beklemem lazım mı çok istiyorum biraz sabırsızım bu konuda galiba

Olabilirsinde olmayabilirsinde, geç döllenme olduysa idrar testinde ancak baya bir geciktikten sonra çıkar.

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin. geçtiğimiz ay adetime birkaç gün kala geri çekilmeli ilişkim oldu. iki gün sonra regl oldum. aradan bir hafta 10 gün geçti vücudumdaki damarlar dikkatimi çekti memede ve başka yerlerde. korktum bir süre bekledim. ilşkiden sonraki 24. günde idrar testi yaptırdım sonuç negatif. 30. günde yine tam günüöde saatinde regl oldum her şey normaldi. hamile değilim diye sevindim adetim bitince tekrar bi telaş aldı beni gereksiz yere. ve tekrar idrar testi yaptım yine negatif. ama bu damarlar beni her gün daha çok korkutmaya başladı burada bir kaç kişi hamilelik belirtisi demişler. ben de kan tahlili yaptırdım doktorum negatif dedi. bunu öğrendikten sonra rahatlıyorum ama sonra tekrar huzursuzlanıyorum. içimde bi his beni rahat bırakmıyor. psikolojik mi bu ? damar nasıl psikolojik olacak aklım almadı

Back