• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Zeren41

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
39
21
8
31
Merhabalar, 1.5 aylık evliyim. Hemen çocuk sahibi olmak istediğimiz için hiç korunmadık. Yaklaşık 15 dündür baş dönmesi, mide bulantısı yaşıyorum. Kasıklarımda ağrı bazen batma oluyor. Bir iki yakınımda rüyasında kucağımda bebekle görmüşler beni. Böyle şeyler bazen malum olur ya 😊 Ama adetim sadece 1 gün gecikti ve normalde daha ağrılı geçiyor. Hala baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum. Hamileliğin ilk ayı adet olan var mı? Çok Heveslenmekte istemiyorum ama hamile olabilir miyim acaba? 🙄

Merhabalar, 1.5 aylık evliyim. Hemen çocuk sahibi olmak istediğimiz için hiç korunmadık. Yaklaşık 15 dündür baş dönmesi, mide bulantısı yaşıyorum. Kasıklarımda ağrı bazen batma oluyor. Bir iki yakınımda rüyasında kucağımda bebekle görmüşler beni. Böyle şeyler bazen malum olur ya 😊 Ama adetim sadece 1 gün gecikti ve normalde daha ağrılı geçiyor. Hala baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum. Hamileliğin ilk ayı adet olan var mı? Çok Heveslenmekte istemiyorum ama hamile olabilir miyim acaba? 🙄
Test yap kuzum daha net olur bole varsayımla bılgı vermek dogru degıl ınsallah hamılesındır

Adet oldum. Ama hala mide bulantısı ve baş dönmem var. Bunlar yaklaşık 15 gündür sürekli var. Birkaç konuda da hamileliğin ilk aylarında adet olduğunu söyleyen gördüm. Adet olunca umudumu kesmiştim ama onları görünce bilemedim.

Üstüne görme olayı bildiğim kadarıyla nadir görünen birşey ve adet miktarı daha az olur normal adetten. Heleki 15 gündür belirti yaşamak piskolojik bence hamile insan o kadar erken belirti yaşamaz üzgünüm.

Back