Hamile olabilir miyim?

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Merhaba kizlar...

Polikistik overliyim. 1yil korunduktan sonra korunmayi biraktik.4 ayda hamile kaldim..1.5 yasinda bir oglum.var...

Bu ay denemek amacli (acaba yine tedavisiz kalabilir miyim) diye 4 kez korunmasiz iliski oldu...kasiklarim ve belim cok ağrıyor ...

Adetime.12 13 gun var daha.sizce hamile.kalmis olabilir miyim ?

Yumurtlama, eğer adetin düzenliyse, daha yeni olmuş. Idrar testini erken gebelik testi ile, 4 gün ve adet tarihinden 1 gün sonra kesin sonuçlanır. Yani daha çok erken. Ama gebelik olursa da ne güzel beraber büyürler, benim kızım da 13 aylık daha ve hamileyim.

Çok şaşkınım, eğer ikinci çocuğu istemiyorsanız deneme amaçlı da olsa nasıl göze alabildiniz bunu?

Adetime 11 gun var.duzenli cok sayilmaz.hayrilisi olsun sizde saglikla alin yavrunuzu kycaginiza inslalah

Hikayemiz çok benziyor bende pko var 1 yıl sonunda hamile kaldım kızım 1,5 yaşında doğumdan tam 15 ay sonra ilk adetimi gördüm sonraki ay da düzenli oldu ama sonra şaştı düzenim 2 ay sonra kahverengi lekelenme yaşadım 3 gün ve bundan 15 gün sonra çok şiddetli adet oldum 3.gün sancım başladı korunmasız ilişki de yaşamadım ama acaba hamile kaldım da düşük mü yaşıyorum diye düşünüyorum fikri olan var mı başından böyle bir olay geçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…