Evet bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadımBufun reglın ama olmdın dogrumu. Bence 2 3 gun daha bekle. Hamılesın kesın oyle duruyorsda nolur nolmaz soulr kopkoyu bır cızgı gorene kadar bekle.Allah hayırlısınu versın ilk gebelık mi
Bu sabah ilk idrarla yaptığım test Eki Görüntüle 2308744
Yarın kan testi yaptıracağımhamilesin canım koyulaşmada var testte hayırlı olsun :)
hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyorumYarın kan testi yaptıracağım
Sat 22ağustos yumurtlamayı bilmiyorumgeç döllenme olasılığı olabilir mi yumurtlama tarihini biliyor musun canım burda bu değerle başlayıp sağlıklı devam eden çok gebelik okudum umarın sen de onlardan biri olursun
Canım yeni gördüm idrar testin gayet net hamilesin demiş öğrenmiş sinde ama merak ettim 2 gün sonra tekarar yaptiricam demissin nasil cikti sonuçların inşallah bi sorun yokturSat 22ağustos yumurtlamayı bilmiyorumamin inşallah öyledir 2gün sonra yine kan testi yaptıracağım
Üstteki silik çıkmış çift çizgi eczacı demişti o şekilde de çıkar pozitif oluyormuşMerhabalar bugün regli tarihim fakat hala olmadım. Çocukta istiyorum. Merakımdan dün ve bugün test yaptım fotoğrafları ekliyorum. Böyle bişey yaşayan oldu mu? Eki Görüntüle 2308641
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?