• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Giska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
68
41
3
34
Merhabalar bugün regli tarihim fakat hala olmadım. Çocukta istiyorum. Merakımdan dün ve bugün test yaptım fotoğrafları ekliyorum. Böyle bişey yaşayan oldu mu?
74D38BF6-DD8E-43BA-B74C-53E5AB5472C4.jpeg

Var bence yeni olduğu için silik çıkıyor kan testinde çıkacaktır.

Bence hamilesin test var diyor ancak son sözü kan testi ve doktor söyler ☺️

Bufun reglın ama olmdın dogrumu. Bence 2 3 gun daha bekle. Hamılesın kesın oyle duruyorsda nolur nolmaz soulr kopkoyu bır cızgı gorene kadar bekle. 🙏🙏😊😊😊 Allah hayırlısınu versın ilk gebelık mi

Bufun reglın ama olmdın dogrumu. Bence 2 3 gun daha bekle. Hamılesın kesın oyle duruyorsda nolur nolmaz soulr kopkoyu bır cızgı gorene kadar bekle. 🙏🙏😊😊😊 Allah hayırlısınu versın ilk gebelık mi
Evet bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım 🤷🏼‍♀️ İnşallah öyledir 🙏🏻 Eğer öyleyse 2. Olacak 2,5 yaşında bir kızım var 😊😊

Kızlar kan testi yaptırdım fakat hastanede bekleyecek vaktim olmadığı için doktora gösteremedim sonuç: 16.71 çıktı anlayamadım ben bu değerde hamile görünüyorum fakat bana çok düşük geldi???

geç döllenme olasılığı olabilir mi yumurtlama tarihini biliyor musun canım burda bu değerle başlayıp sağlıklı devam eden çok gebelik okudum umarın sen de onlardan biri olursun

geç döllenme olasılığı olabilir mi yumurtlama tarihini biliyor musun canım burda bu değerle başlayıp sağlıklı devam eden çok gebelik okudum umarın sen de onlardan biri olursun
Sat 22ağustos yumurtlamayı bilmiyorum 😕 amin inşallah öyledir 😔 2gün sonra yine kan testi yaptıracağım

Sat 22ağustos yumurtlamayı bilmiyorum 😕 amin inşallah öyledir 😔 2gün sonra yine kan testi yaptıracağım
Canım yeni gördüm idrar testin gayet net hamilesin demiş öğrenmiş sinde ama merak ettim 2 gün sonra tekarar yaptiricam demissin nasil cikti sonuçların inşallah bi sorun yoktur

Benimde ilk öğrendiğimde 40tı canım üstelik adetim 12 gün geçmişti geç döllenme olmuştu
Seninde geç döllenme Olablir

Back