Teşekkürler :)Yerleşme kanaması olabilir.
Hala kan gelmezse yani pembe ile sınırlı kalırsa 5 gün sonra tekrar bi deneyin test yapmayı bence.
İnşallh hakkınızda hayırlısı olsunTeşekkürler :)
İnşallah dediğiniz gibidir bir belirtim yok çok istiyoruz çocuk tek olan bu pembe lekelenme umarım hamileyimdir Rabbimin izniyle :)
Hamilelik diyebilmek için ikisininde aynı koyulukta olması lazım.merhaba kızlar ovilasyon takibi yapıyoduk adeta 10 gun kala yumurtlama gördük sonra çatlamada gördük t çizgi silindi şimdi adete 1 gun var yine koyulaşmaya başlamış neden olabilir acaba hamilelikmi çatlama gününü değerlentirdiEki Görüntüle 2297410 Eki Görüntüle 2297410
yavaş yavaş koyulaşıyorya ondan merak etim canım belki oldumukin deiyeHamilelik diyebilmek için ikisininde aynı koyulukta olması lazım.
Lh hormonu sürekli bulunduğu için resimdeki gibi çıkması çok olağan.
Birde su alımına göre vs değişiyor biliyorsunuzdur.
Bu şekilde bende bir kere hamileyim diye ümitlenmiştim sonu hüsran olmuştu
Umarım bebeğiniz sizinledir
TebriklerMerhaba
İki aydır adet düzensizliğim var geçen ay 10 gün geçtikten sonra regl oldum bu ayda geçikmede bugün 8. Günüm geçikmeden üç gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı fakat aynı gün bir anda kusma gibi acı su geldi ağzıma bir anda bugünde karın ağrım başladı sabah pembe lekelenme geldi bir kez sizce hamilelik olabilirmi ? Ne zaman tekrar test yapmalıyım ?
Tabi 4 yada 5 haftalık cıkabilir.Tebrikler
Tabi 4 yada 5 haftalık çıkabilirReglim gecikti ve İlişkiden 30 gün Sonra yapılan test kesin sonuç verir mi ?
PardonTabi 4 yada 5 haftalık cıkabilir.
Negatif çıktı sonucum tekrar test yapmama gerek varmıdır?Tabi 4 yada 5 haftalık çıkabilir
Sabah ilk idrarla yani 4 5 saat beklemiş idrarla yine yapın muhtemel cıkmaz ama nasipNegatif çıktı sonucum tekrar test yapmama gerek varmıdır?
Kan testi yaptım 0.100 çıktı sonuç kesin sanırımSabah ilk idrarla yani 4 5 saat beklemiş idrarla yine yapın muhtemel cıkmaz ama nasip
Evet bu kesin bende idrar yaptınız sandım.Kan testi yaptım 0.100 çıktı sonuç kesin sanırım
Hala regl olmadım sebebi nedir sizce ? Tarlusal kullanıyorum kaç güne gelir ? Bel ağrım çok fazla bide göğüslerde şişlik varEvet bu kesin bende idrar yaptınız sandım.
Canım gecen ay ben 50 gun sonra oldum doktor banada tarlusal verdi ama ben kendi kendine olsun istedim ve içmedim . İçmeye başladıktan 10 gun sonra okursun demişti doktor ama ben içmeden oldum. Maydonoz suyu içtim bol bol spor yaptım mekik falan cektim karın kaslarını yoracak şeyler yaptım akşamına oldu. Oyle yapabilirsin sende ama tam emin ol eger bebek istiyorsan çünkü ben umutluydum doktor tarlusalı verince bile belki vardır dedim ondan içmedimHala regl olmadım sebebi nedir sizce ? Tarlusal kullanıyorum kaç güne gelir ? Bel ağrım çok fazla bide göğüslerde şişlik var
Bebek istemiyorum o yüzden sordum sana kesin mi test sonucu diye canım teşekkür ederim ilgilendiğin içinCanım gecen ay ben 50 gun sonra oldum doktor banada tarlusal verdi ama ben kendi kendine olsun istedim ve içmedim . İçmeye başladıktan 10 gun sonra okursun demişti doktor ama ben içmeden oldum. Maydonoz suyu içtim bol bol spor yaptım mekik falan cektim karın kaslarını yoracak şeyler yaptım akşamına oldu. Oyle yapabilirsin sende ama tam emin ol eger bebek istiyorsan çünkü ben umutluydum doktor tarlusalı verince bile belki vardır dedim ondan içmedim
Anladım. Olursun bi kaç gune mevsimsel diyor doktorlar.. Daha dikkatli olmanı öneririmBebek istemiyorum o yüzden sordum sana kesin mi test sonucu diye canım teşekkür ederim ilgilendiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?