• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ?

140614

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
85
43
8
30
Merhaba

İki aydır adet düzensizliğim var geçen ay 10 gün geçtikten sonra regl oldum bu ayda geçikmede bugün 8. Günüm geçikmeden üç gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı fakat aynı gün bir anda kusma gibi acı su geldi ağzıma bir anda bugünde karın ağrım başladı sabah pembe lekelenme geldi bir kez sizce hamilelik olabilirmi ? Ne zaman tekrar test yapmalıyım ?

Yerleşme kanaması olabilir.
Hala kan gelmezse yani pembe ile sınırlı kalırsa 5 gün sonra tekrar bi deneyin test yapmayı bence.

Yerleşme kanaması olabilir.
Hala kan gelmezse yani pembe ile sınırlı kalırsa 5 gün sonra tekrar bi deneyin test yapmayı bence.
Teşekkürler :)

İnşallah dediğiniz gibidir bir belirtim yok çok istiyoruz çocuk tek olan bu pembe lekelenme umarım hamileyimdir Rabbimin izniyle :)

merhaba kızlar ovilasyon takibi yapıyoduk adeta 10 gun kala yumurtlama gördük sonra çatlamada gördük t çizgi silindi şimdi adete 1 gun var yine koyulaşmaya başlamış neden olabilir acaba hamilelikmi çatlama gününü değerlentirdi
IMG-20190809-WA0029.jpg
IMG-20190809-WA0029.jpg

merhaba kızlar ovilasyon takibi yapıyoduk adeta 10 gun kala yumurtlama gördük sonra çatlamada gördük t çizgi silindi şimdi adete 1 gun var yine koyulaşmaya başlamış neden olabilir acaba hamilelikmi çatlama gününü değerlentirdiEki Görüntüle 2297410 Eki Görüntüle 2297410
Hamilelik diyebilmek için ikisininde aynı koyulukta olması lazım.
Lh hormonu sürekli bulunduğu için resimdeki gibi çıkması çok olağan.
Birde su alımına göre vs değişiyor biliyorsunuzdur.
Bu şekilde bende bir kere hamileyim diye ümitlenmiştim sonu hüsran olmuştu😔
Umarım bebeğiniz sizinledir🙏

Hamilelik diyebilmek için ikisininde aynı koyulukta olması lazım.
Lh hormonu sürekli bulunduğu için resimdeki gibi çıkması çok olağan.
Birde su alımına göre vs değişiyor biliyorsunuzdur.
Bu şekilde bende bir kere hamileyim diye ümitlenmiştim sonu hüsran olmuştu😔
Umarım bebeğiniz sizinledir🙏
yavaş yavaş koyulaşıyorya ondan merak etim canım belki oldumukin deiye

Merhaba

İki aydır adet düzensizliğim var geçen ay 10 gün geçtikten sonra regl oldum bu ayda geçikmede bugün 8. Günüm geçikmeden üç gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı fakat aynı gün bir anda kusma gibi acı su geldi ağzıma bir anda bugünde karın ağrım başladı sabah pembe lekelenme geldi bir kez sizce hamilelik olabilirmi ? Ne zaman tekrar test yapmalıyım ?
Tebrikler👏

Hala regl olmadım sebebi nedir sizce ? Tarlusal kullanıyorum kaç güne gelir ? Bel ağrım çok fazla bide göğüslerde şişlik var
Canım gecen ay ben 50 gun sonra oldum doktor banada tarlusal verdi ama ben kendi kendine olsun istedim ve içmedim . İçmeye başladıktan 10 gun sonra okursun demişti doktor ama ben içmeden oldum. Maydonoz suyu içtim bol bol spor yaptım mekik falan cektim karın kaslarını yoracak şeyler yaptım akşamına oldu. Oyle yapabilirsin sende ama tam emin ol eger bebek istiyorsan çünkü ben umutluydum doktor tarlusalı verince bile belki vardır dedim ondan içmedim

Canım gecen ay ben 50 gun sonra oldum doktor banada tarlusal verdi ama ben kendi kendine olsun istedim ve içmedim . İçmeye başladıktan 10 gun sonra okursun demişti doktor ama ben içmeden oldum. Maydonoz suyu içtim bol bol spor yaptım mekik falan cektim karın kaslarını yoracak şeyler yaptım akşamına oldu. Oyle yapabilirsin sende ama tam emin ol eger bebek istiyorsan çünkü ben umutluydum doktor tarlusalı verince bile belki vardır dedim ondan içmedim
Bebek istemiyorum o yüzden sordum sana kesin mi test sonucu diye canım teşekkür ederim ilgilendiğin için

Bebek istemiyorum o yüzden sordum sana kesin mi test sonucu diye canım teşekkür ederim ilgilendiğin için
Anladım. Olursun bi kaç gune mevsimsel diyor doktorlar.. Daha dikkatli olmanı öneririm

• Beğen
Reactions: m1a
Back