Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba geçen hafta ilk ilişkimi yaşadım. Prezervatif ile korunduk. Ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı da içtim 24 saat içerisinde. Üstelik doğurganlığımın zayıf olduğu dönemde yaptık. Ama sanırım ilk olduğundan çok stresliyim ve korkuyorum. Hamile kalabilir miyim?
Merhaba geçen hafta ilk ilişkimi yaşadım. Prezervatif ile korunduk. Ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı da içtim 24 saat içerisinde. Üstelik doğurganlığımın zayıf olduğu dönemde yaptık. Ama sanırım ilk olduğundan çok stresliyim ve korkuyorum. Hamile kalabilir miyim?
Gerçekten rahatladım teşekkür ederim. Ertesi gün hapları hormonlarla oynadığı için regl gecikebiliyormuş. Belimde falan ağrı hissediyorum bu korkumu iyice tetikliyor.
Gerçekten rahatladım teşekkür ederim. Ertesi gün hapları hormonlarla oynadığı için regl gecikebiliyormuş. Belimde falan ağrı hissediyorum bu korkumu iyice tetikliyor.
Arkadaşlar merhaba adetime 7 gün var 15 gün kala keskin kasık ağrıları,boğaz ağrısı,halsizlik,yorgunluk göğüs ağrısıve ayakta beş dakikada dursam bel ağrım var geceleri bile ağrıyor sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?