hamile olabilir miyim?

Angel Devil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
2
0
1
27
Merhaba, regl olmadım ay atladım ama pek önemsemedim. Sürekli mide bulantım vardı ama açıkçası onuda önemsemedim. Son 4-5 gündür göğüslerim ağrısı ve son 2-3 gündür hiç bişey yokken ağlama isteği oluşuyor. Çok duygusallaştım durduk yere sinirlenmeler ağlamalar vs gibi durumlar yaşıyorum. Gebelik testi yapmaya korkuyorum fikirlerine ihtiyacım var sizce hamile olabilir miyim? Test yapmam gerekli mi?

Canım test yapmadan bunu bilemeyiz. Test yapmaya korkuyorsun ama test yapmazsan nasıl öğreneceksin. Hem beklemek daha stresli ay atlamışsın bence hemeb şuan bir eczaneye git ve test al. Hatta sonucunuda bizimşe paylaş

Adet gecikmen varsa başlı basina gebelik belirtisidir zaman kaybetme hemen test yap biz ne dersek diyelim emin olamazsın ki

Canım test yapmadan bunu bilemeyiz. Test yapmaya korkuyorsun ama test yapmazsan nasıl öğreneceksin. Hem beklemek daha stresli ay atlamışsın bence hemeb şuan bir eczaneye git ve test al. Hatta sonucunuda bizimşe paylaş
erkek arkadaşımla test yaptık 2 tane emin olmak için ikiside negatif çıktı. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yorumlar için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…