• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aslisaray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
155
31
48
25
Mrb kızlar ben yeni evliyim benim adetim biteli 4 gün oldu ama sanki tekrar adet olacakmisim gibi karnım kasiklarim başım ve belim çok ağrıyor sizce neden olabilir

Test yap tatlım idrar testi..
Belki üstüne görmüş olabilirsin 🎀

Adetın güzel olduysa hamıle olman ımkansız. Vıtamın eksıklıgın olabılır hava carpmıs olanılır. Malum hava degısımı var bu ara ne bahar ne kış.

Bence hamile degilsindir.
Adetten hemen sonra böyle olmasi yumurtlamanin yada yumurtlama zamninin geldigini belirtiyor diye biliyorum.

ay keske bende öyle bir durum olsa 🙈
bu kez oldu zannetmistim öyle hissetmiştim daha dogrusu ama 4 gun erken regl oldım😭
Arkadaşlar yumurtlama günü demişler ama yumurtlama genelde 14.gün oluyor ☺️
Yâni inşallah vardır bebiş. Test yapmadan anlayamazsın..
Benim bi arkadaşım 4 aylıkken öğrendi hamile olduğunu 😁 üstüne görmüş kusmalar artınca gitmiş doktora 😁😁

Arkadaşlar yumurtlama günü demişler ama yumurtlama genelde 14.gün oluyor ☺️
Yâni inşallah vardır bebiş. Test yapmadan anlayamazsın..
Benim bi arkadaşım 4 aylıkken öğrendi hamile olduğunu 😁 üstüne görmüş kusmalar artınca gitmiş doktora 😁😁
O 14 gün hesaplaması herkeste uymuyor canım benim mesela 11. Günler oluyor 14 gün genelleme 😊 o uygulamalarda bi işe yaramadı 8 ay uygulamalarla takip ettim bi sonuç elde edemedim

O 14 gün hesaplaması herkeste uymuyor canım benim mesela 11. Günler oluyor 14 gün genelleme 😊 o uygulamalarda bi işe yaramadı 8 ay uygulamalarla takip ettim bi sonuç elde edemedim
Doğrudur canım..
Ama herkes bünyesini tanır.
Bayanda belki tanıyordur ye dedim..
Benm düzenliydi 🧐 sadece hamile kalmaya çalıştığım zaman bi gecikme oldu o kadar

Cnm benim hıc bir zaman yumurtlama günlerimde böyle agrım olmadı ilk kez böyle bir şey oldu

Cnm benim hıc bir zaman yumurtlama günlerimde böyle agrım olmadı ilk kez böyle bir şey oldu
Canım yeni evliymişsin vücudda değişiklikler oluyor benimde evlendikten 8 ay sonra yumurtlama dönemlerimde lekelenmem olmaya başladı mesela. Ama yinede için rahat değilse doktora git

Hanimlar mrb size bir şey danismak istiyorum 5 temmuz da adet oldum 8 inde bitti 4 gün sürdü normal yumurtlama zamanim 18 temmuzdu ama ben adetim biter bitmez ertesi günü yumurtladım ve bu 3 günü cok guzel degerlendirdik su an adetime 9 gün var karnım çok ağrıyor arada bi miğdem bulanıyor ara sıra kasıklarımda batma ağrı oluyo ama cok uzun surmuyo sizce bu hamilelik belirtisi mi yoksa erkenmi adet olucam anlamadim hanı illa yerlesme kanaması olmasi mi lazim lutfen yardim edin

Hanımlar mrb adetim 2 gun gecikti dun cok az kahverengi leke geldi karnımın alt kismi ve kasiklarim agriyor sizce hamile miyim test yapsam cikarmi yoksa biraz daha bekliyimmi

Hanımlar mrb adetim 2 gun gecikti dun cok az kahverengi leke geldi karnımın alt kismi ve kasiklarim agriyor sizce hamile miyim test yapsam cikarmi yoksa biraz daha bekliyimmi
İşte bu yerleşme kanaması olabilir regl günün geçtiyse zaten çıkar idrarda olmasa bile kanda kesin.

Back