Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama belirtisi de olabilirMrb kızlar ben yeni evliyim benim adetim biteli 4 gün oldu ama sanki tekrar adet olacakmisim gibi karnım kasiklarim başım ve belim çok ağrıyor sizce neden olabilir
Tamam cnmTest yap tatlım idrar testi..
Belki üstüne görmüş olabilirsin
Yumurtlama günüme bir hafta var hıc böyle olmazdi ilk kez böyle oluyorYumurtlama belirtisi de olabilir
ay keske bende öyle bir durum olsaTest yap tatlım idrar testi..
Belki üstüne görmüş olabilirsin
Arkadaşlar yumurtlama günü demişler ama yumurtlama genelde 14.gün oluyoray keske bende öyle bir durum olsa
bu kez oldu zannetmistim öyle hissetmiştim daha dogrusu ama 4 gun erken regl oldım
O 14 gün hesaplaması herkeste uymuyor canım benim mesela 11. Günler oluyor 14 gün genelleme o uygulamalarda bi işe yaramadı 8 ay uygulamalarla takip ettim bi sonuç elde edemedimArkadaşlar yumurtlama günü demişler ama yumurtlama genelde 14.gün oluyor
Yâni inşallah vardır bebiş. Test yapmadan anlayamazsın..
Benim bi arkadaşım 4 aylıkken öğrendi hamile olduğunu üstüne görmüş kusmalar artınca gitmiş doktora
Doğrudur canım..O 14 gün hesaplaması herkeste uymuyor canım benim mesela 11. Günler oluyor 14 gün genelleme o uygulamalarda bi işe yaramadı 8 ay uygulamalarla takip ettim bi sonuç elde edemedim
Cnm benim hıc bir zaman yumurtlama günlerimde böyle agrım olmadı ilk kez böyle bir şey olduO 14 gün hesaplaması herkeste uymuyor canım benim mesela 11. Günler oluyor 14 gün genelleme o uygulamalarda bi işe yaramadı 8 ay uygulamalarla takip ettim bi sonuç elde edemedim
Canım yeni evliymişsin vücudda değişiklikler oluyor benimde evlendikten 8 ay sonra yumurtlama dönemlerimde lekelenmem olmaya başladı mesela. Ama yinede için rahat değilse doktora gitCnm benim hıc bir zaman yumurtlama günlerimde böyle agrım olmadı ilk kez böyle bir şey oldu
Hayır cnm malesefSonuç neydi acaba hamile misin
Hanımlar mrb adetim 2 gun gecikti dun cok az kahverengi leke geldi karnımın alt kismi ve kasiklarim agriyor sizce hamile miyim test yapsam cikarmi yoksa biraz daha bekliyimmiO 14 gün hesaplaması herkeste uymuyor canım benim mesela 11. Günler oluyor 14 gün genelleme o uygulamalarda bi işe yaramadı 8 ay uygulamalarla takip ettim bi sonuç elde edemedim
İşte bu yerleşme kanaması olabilir regl günün geçtiyse zaten çıkar idrarda olmasa bile kanda kesin.Hanımlar mrb adetim 2 gun gecikti dun cok az kahverengi leke geldi karnımın alt kismi ve kasiklarim agriyor sizce hamile miyim test yapsam cikarmi yoksa biraz daha bekliyimmi
Inşallah oyledir kuzum haber vericem sizeİşte bu yerleşme kanaması olabilir regl günün geçtiyse zaten çıkar idrarda olmasa bile kanda kesin.
Merakla bekliyoruz :)Inşallah oyledir kuzum haber vericem size