Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile olabilir miyim
- Konu Sahibi Mrvfth212
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adetgecikmesi beta hcg hamiellik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
İst
Hamile olmak istiyormusunuz istem
İstiyorum 3 yaşında bı kim var bende epilepsi hastası yım ona göre ilaclarimi degistiricemHamile olmak istiyormusunuz istemiyormusunuz anlamadım
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Gec dollenmeyse cikmayabilir. Konu sahibi eğer hala hamilelik supheniz varsa doktora gorunmeden bir sey icmeyin derim.ayni durumu yasadimAdet düzensizliğiniz varsa ondanda olabilir ama ucuz gebelik testlerinde bile on gün gecikmede pozitifi veya negatif cıkar
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
On gün gecmiş reglindenGec dollenmeyse cikmayabilir. Konu sahibi eğer hala hamilelik supheniz varsa doktora gorunmeden bir sey icmeyin derim.ayni durumu yasadim
Benim bebegimde gec döllenmeydi hemde yaklasık 8gün ama regl gecikmemin 3.günğnde cıktı
- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Benim bebegim de gec dollenmeydi tami tamina 21 gun o yuzden doktora gorunmeden kesin konusmamak lazimOn gün gecmiş reglinden
Benim bebegimde gec döllenmeydi hemde yaklasık 8gün ama regl gecikmemin 3.günğnde cıktı
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Owww sizinki bir ay sonraya kaymıs resmen ben o kadar zaten beklemezdim :)Benim bebegim de gec dollenmeydi tami tamina 21 gun o yuzden doktora gorunmeden kesin konusmamak lazim
Şüpem var çünkü sancim var rahim ağzında iğne batar gibi ağzım var kardeste istiyoruz kızıma . Geç döllenmede ilişkiyi mi baz almak gerekiyor acaba Allah bagislasınGec dollenmeyse cikmayabilir. Konu sahibi eğer hala hamilelik supheniz varsa doktora gorunmeden bir sey icmeyin derim.ayni durumu yasadim
- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Cumlemizinkini insallah.iliski ve ultrason sonucuna gore doktor en son adeti ayarliyor benim son adetim 8 kasimdi doktor 29 kasim olarak degistirmisti.Şüpem var çünkü sancim var rahim ağzında iğne batar gibi ağzım var kardeste istiyoruz kızıma . Geç döllenmede ilişkiyi mi baz almak gerekiyor acaba Allah bagislasın
Anladım teşekkürlerCumlemizinkini insallah.iliski ve ultrason sonucuna gore doktor en son adeti ayarliyor benim son adetim 8 kasimdi doktor 29 kasim olarak degistirmisti.
- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Adetim 5 gun gecikti kan testi negatif cikti adetim geciktigi donemde iliski devam etti halla olmayinca tekrar kan verdim sonuç nur topu gibi 2.5 yasinda oglan yani adetimin geciktigi hafta hamile kalmisim.Owww sizinki bir ay sonraya kaymıs resmen ben o kadar zaten beklemezdim :)
- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Gozun aydin canim bu kadar gecikmeye 39 ciktigina gore gec dollenmedir.Allah kucagina almayi nasip etsinBu gün gebelik testi yaptım beta HCG 39 çıktı q haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Sağol canım teşekkürlerGozun aydin canim bu kadar gecikmeye 39 ciktigina gore gec dollenmedir.Allah kucagina almayi nasip etsin
Evet soğan kürü yapicaktim hemen iyiki beklemisim sağolun Allah isteyen herkese versinGozun aydin canim, iyiki icmemissin hicbirsey.
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim
- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Baksana kuzum gec cikabiliyomus sonuc. Bence sen tekrar yaptirBayanlar benim adetim 9 gün oldu geçeli daha önce hiç gecikmemişti 4. Gün beta hcg yaptırdım 0-5 çıktı yani Negatif acaba tekrar test yaptırsammı biraz daha beklesemmi
- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- 53
Hiç bir belirtimde Yok şubatın 11 inde rahim filmi de çektirdim çok arada kaldımBaksana kuzum gec cikabiliyomus sonuc. Bence sen tekrar yaptir