Hamile olabilir miyim?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
İyi akşamlar herkese. Son adet dönemim 12 kasımda başladı 17 sinde bitti. Bir haftadır çok sık idrara çıkıyorum, kasıklarım belim ve bacaklarım ağrıyor, çok bitkinim ve uyumak istiyorum. Hamile olabilir miyim? Bana imkansız geliyor çünkü daha iki üç gün önce yumurtlama günümdü Daha öncesinde hamile kalmış olabilir miyim?

Bir şey deyin lütfen, test alsam yapsam hamileysem çıkar mı acaba?

Yumurtlama gününden önce hamile kalınır mı?

Kalınabilir ama bu kadar belirti verirmi bilmem yumurtlama doneminde hamile kalma olasiligin cok daha yüksek.. bence suanda ya üşüttün havalar malum ya da psikolojik belirtiler veriyorsun
Psikolojik değil çünkü daha yeni evliyim beklediğim istediğim bir şey değil şu an. Üşütmüş olabilir miyim acaba kasık ağrısı, sık idrara çıkma ve uyku haliyle? Korkuyorum baya.

Bugün bir de bacaklarımda kramp ve sol kasık ağrısı belirginleşti. Yarın hamilelik testi yapmak istiyorum ama daha bat'a nerden baksan bir hafta var. Hamileysem belli olur mu?

Doktordan randevu aldım ama daha bir hafta var. Sol kasığım ağrıyor ne olabilir bilen var mı? Enfeksiyon falan mı acaba?

Üşütmüşte olabilirsin o da sık idrar yapar. Sistit falan da olabilir.

Yumurtlama gününden eminsen ve 2-3 gün önce yumurtladıysan şuan gebelik belirtisi için çok erken.. bi 8-10 gün olması lazım.
Ama erken yumurtladıysan şuan hamile belirtisi de yaşayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…