• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.185
598
31
Slm kızlar hayırlı geceler bat 15 Kasımdi
sabah kahverengi akintim başladı ilk sonra pembe lekelenme oldu az az peçeteye hala az az geliyor ama rengi vişne çürüğü gibi oldu ne kahverengi ne kırmızı acaba adet mi olucam ki ya sokulemedi mi yarın kan versem mi devamını beklesem mi aslında fazla ümitli de değilim çok değerlendiremedi bu ay ama gecikince acaba oldu kafamda bugün lekelenme olmasaydı yarın kan vermeyi düşünüyordum ama beklemeli miyim devamini

Son düzenleme:
Test yaptın mı gunun 4gun gecmıs yapsan cıkar bence ona gorede kan testıne gıdersın. Gec dollenmeye benzıyo:anneadayı:

Test yaptın mı gunun 4gun gecmıs yapsan cıkar bence ona gorede kan testıne gıdersın. Gec dollenmeye benzıyo:anneadayı:
Değilmiş canım şimdi baktım çoğalmış adetim gelmiş ama iki üç aydır rengi tuhaf eylülde kimyasal oldu ondan dolayı mı acaba adet döngüm de bozuldu normalde hiç şaşmazdi 29 günden geçen ay 4 gun erken gelmişti bu ay 4 gun gecikmeli geldi

Değilmiş canım şimdi baktım çoğalmış adetim gelmiş ama iki üç aydır rengi tuhaf eylülde kimyasal oldu ondan dolayı mı acaba adet döngüm de bozuldu normalde hiç şaşmazdi 29 günden geçen ay 4 gun erken gelmişti bu ay 4 gun gecikmeli geldi
Valla bende hamıleyım ve azda olsa adet olmaya devam edıyorum. Dr sorun teşkil edecek bişey yok korkma dese de yuregım hop oturup hop kalkıyo her ayo_O:ruh::KK61:

Evet ondan dolayı oluyo bende ıkı kere kımyasal gecırdım. Testler pozıtıf cıkıyodu kan verıyodum sonuc cıkmadan kanama. Cok kotu bılırım. Bende bu aykini 5gun falan gecıkmelı oldum sonra 3gun lekelenme ve az kanamalı sekılde bıtırdım. Dr hapta veremıyo malum oyle leke leke gecırıyoruz:KK64:

Evet ondan dolayı oluyo bende ıkı kere kımyasal gecırdım. Testler pozıtıf cıkıyodu kan verıyodum sonuc cıkmadan kanama. Cok kotu bılırım. Bende bu aykini 5gun falan gecıkmelı oldum sonra 3gun lekelenme ve az kanamalı sekılde bıtırdım. Dr hapta veremıyo malum oyle leke leke gecırıyoruz:KK64:
Allah sağlikla tamamına erdirsin cnm inşallah saglikla kucağına alırsın ins
Peki cnm kimyasaldan sonra kaç ay sonra adet düzenin rayına oturdu bnm kimyasaldan sonra ikinci adetim

Back