How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile olabilir miyim?

leonunannesi

Loliş
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
572
823
103
27
Tokat
Merhabalar 4 ağustosta düğünüm oldu ilk gece prezervatif takmadık eşim içine boşalmadım diyor ama çarşafta sperm de vardı ertesin gün hap içtim ama şu an adetim gecikti polikistik over hastasıyım normalde de adetim düzensizdir ama bilemedim hamile kalma olasığım var mıdır? Ertesi gün haplarının etkisi de olabilir mi gecikmede?

Test yap canım. Ertesi gün hapı yumurtlama olmadıysa ise yarar ama yumurtlama olduysa gebeliği engellemez..

Test yap canım. Ertesi gün hapı yumurtlama olmadıysa ise yarar ama yumurtlama olduysa gebeliği engellemez..

Adet takvim uygulamasında yumurtlama günü olarak yazıyordu ve bir hafta gecikti adetim bir haftadan fazladır kasık ağrım oluyor ama hasta olamadım eğer bir hafta daha olmazsam test yapacağım

Adet takvim uygulamasında yumurtlama günü olarak yazıyordu ve bir hafta gecikti adetim bir haftadan fazladır kasık ağrım oluyor ama hasta olamadım eğer bir hafta daha olmazsam test yapacağım

Himm büyük ihtimalle hamilesin o zaman canım. Hayırlısı olsun

Kasık ağrım bel ağrım olduğundan bunlar da adet belirtisi olduğu için pek ihtimal vermiyordum ama siz böyle deyince bi şüphe düştü şimdi

Hamilelik belirtisiyle adet belirtisi birbirine çok benziyor aslında :)
Normalde de böyle gecikir miydi yoksa ilk defa mi oldu?
Bir de ertesi gün hapını hiç kullanmadım o yüzden gecikme gibi etki eder mi bilmiyorum. Tam tersi onu içince 2 -3 günde adet olunur diye duymuştum...

Hamilelik belirtisiyle adet belirtisi birbirine çok benziyor aslında :)
Normalde de böyle gecikir miydi yoksa ilk defa mi oldu?
Bir de ertesi gün hapını hiç kullanmadım o yüzden gecikme gibi etki eder mi bilmiyorum. Tam tersi onu içince 2 -3 günde adet olunur diye duymuştum...

Polikistik hastası olduğum için bazen gecikir bazen erken olurdum o yüzden pek ihtimal veremiyorum ama yine de içimde şüphe oldu sorayım dedim bi :)

En iyisi 1 hafta daha bekleyip hasta olmazsam test yapmak.

Cevap için teşekkürler :KK68:

Canım g
Polikistik hastası olduğum için bazen gecikir bazen erken olurdum o yüzden pek ihtimal veremiyorum ama yine de içimde şüphe oldu sorayım dedim bi :)

En iyisi 1 hafta daha bekleyip hasta olmazsam test yapmak.

Cevap için teşekkürler :KK68:
Canım ertesi gün hapı gecikme yapıyor bilgin olsun ilişkiden 12 gün geçti ise testte çıkar

Back