• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim

asliakyz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
51
34
3
28
merhabalar 15 aylık evliyim 3 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz. Her ay adetimden bikaç gün önce sol kasıgım agrırdı ama bu ay henüz adetime 9 gün var sag kasıgım ve belim agrıyor karnımda şişti her zaman giydiğim pantolumun dügmesi 2 gündür sıkıyor. Acaba hamile olabilir miyim bu tarz belirti yaşayan var mı ? Şimdiden teşekkür ederim

merhabalar 15 aylık evliyim 3 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz. Her ay adetimden bikaç gün önce sol kasıgım agrırdı ama bu ay henüz adetime 9 gün var sag kasıgım ve belim agrıyor karnımda şişti her zaman giydiğim pantolumun dügmesi 2 gündür sıkıyor. Acaba hamile olabilir miyim bu tarz belirti yaşayan var mı ? Şimdiden teşekkür ederim
Canım bu tarz belirtiler hiç bir şey ifade etmiyor aslında bazen bebeği o kadar çok istiyoruz ki sırf bu isteme yüzünden adetimiz gecikiyor hcg kanda 0.1 iken idrar testi silik ikinci çizgi çıkıyor bazen o çizgiyi sadece biz görüyoruz hatta. Mide bulantısı bile oluyor oysa o kadar zor bir ihtimal ki insanın hamile kalınca daha ilk ay müthiş midesinin bulanması adetine 9 gün varsa en az 5 gün daha bekleyip bakabilirsin çünkü o zaman daha çok şansın olur ve bebeği çok istiyorsan kendini sakın dinleme dinledikçe kafan karışır strese girersin ve kalacaksan bile kalamazsın iyi akşamlar

evet belkide öyle düşünmek istiyorum açıkçası kendini çok dinleyen biri değilim ama farklı tarafımda sancı hissetmem adetime 9 gün varken sancı olması göğsümün hassas olması meraklandırdı umarım doğru hissediyorumdur. Allah isteyen herkese nasıp eder insallah

evet belkide öyle düşünmek istiyorum açıkçası kendini çok dinleyen biri değilim ama farklı tarafımda sancı hissetmem adetime 9 gün varken sancı olması göğsümün hassas olması meraklandırdı umarım doğru hissediyorumdur. Allah isteyen herkese nasıp eder insallah
Amin canım inşallah bu ay kalırsın

Bende aynı durumdayım bekleyelim arkadaşım

Kizlar selam bende pko var ve adetlerim 31 32. Gunde olur. Bugun 29. Gundeyim belimde bir agri ara ara hagif gobegimin altinda bi agri oluyor. Bir de kati minik beyaz bir sey geldi son 2 gunde. Bebek sahibi olnayi cok cok istiyorum. Acaba bunlar bi belirti olabilir mi? Test için erken midir? İnsallah İnsallah hamileyimdir

Merhaba canım insallah hamilesindir ama testleri genelde adet gecikmesinden sonra yapılması söylenir istersen biraz bekle
Canım ben de bekleyeceğim sanirim negatif cikarsa uzulurum cunku . Erkenden yapmicam o yuzden. Karnim da agrimaya basladi sanirim adet olucam zaten

Kızlar bişey soracağım ben gebelik testi ama fazla idrar damlattım beyaz olan yerde kırmızılık tamamen geçmedi ikinci çizginin çıkacağı yerde kırmızılık kaldı ikinci çizginin silik çıkıp çıkmadığına emin olamadım acaba test bozulmuş mudur yeni bi tane deneyeyim mi

Back