Teşekkür ederim ama insan yinede endiseleniyor Allah ın gerçeği birşey önüne gecemem ama bazı nedenler olduğu için o yüzden çok takıntı yaptım hamilelige suan hiç istemediğim birşey Allah ım hayırlı sonu versin. Ama birşey daha diyecektim adetim normlde bugün bittiği gün 5 gün sürer ama ilk 3 güngünü oldu diğer günler kanama olmadı kahverengi lekeler gelmeye başladı ve bende şu zamana kadar hiç olmayan birşey neden böyle oldu bilmiyorm karnım bir yandan şiş dünden beri hiç geçmedi sanki çocuk varmis hissinndeyim bunlar korkutuyor beni. Şimdi bide tek düşüncem kan tahlili yaptirdigmda geçen hafta gebelik yok demişti öyle bi az da olsa rahatladı zaten eski ilişkiye bakarak korkum yoktu emindik eşimle ama şu 10 gün icerisinde geçen hafta olmuş bisey den aslında kaçma olmadı ama ben onun hissindeyim kndimi korkuyorum supheleniyorm 10 gün icerisinde çocuk olsa bile testte göstermez diyorlar doğru mu bide bugün adetimin bittiği gün normlde gebelik testi yaptım adet sonrası hemen olmaz diyorlar ama yinede içimde korku olduğu için yapmak istedim onda da çıkmadı yanlış mı yaptım acaba gün olarak herkes de 15 gün daha bekle bir daha yap kesin sonuç çıkar diyorlar ne yapmam gerekiyor ?