- 27 Ocak 2018
- 490
- 449
- 23
- 28
- Konu Sahibi Asetilkolin
-
Yarın herşey belli olucakta çok sabırsızım ben duramıyorum hemen belli olsun istiyorum. Bide bugün baktım kahverengimsi akıntı gelmiş normal mi sizce? Bu arada cevapladığınız için çok teşekkür ederimyumurtlama zamanı değişebiliyor
o nedenle sonradan tutmuş olabilir
Yarın herşey belli olucakta çok sabırsızım ben duramıyorum hemen belli olsun istiyorum. Bide bugün baktım kahverengimsi akıntı gelmiş normal mi sizce? Bu arada cevapladığınız için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımm inşallah editim hanileyim olur :))canım kahverengi akıntı yerleşme kanaması da olabilir
adetin habercisi de olabilir
devamı gelicekmi kanama başlicakmı bakalım yarına kadar
Beklemeniz hata nasil sabrediyorsunuz .Varsa tabiiki cikar .Merhaba adetimin üstünden 2 gün geçti. Gebelik testi yapmak istiyorum ama dün gece internette araştırma yaptım adetin üstünden en az 10 gün geçmesi lazım dedi kan testinde kesin çıkar ama yakınlarım yaptırabilirsin ben adetimin gecikmeden yaptım çıktı diyolar sizce napmalıyım?
Bende sabırsızlanıyorum ama yanlış bir sonuç çıkarsa diye korkuyorum çok umutluyum ve umudumun yitip gitmesinden çok korkuyorumBeklemeniz hata nasil sabrediyorsunuz .Varsa tabiiki cikar .
Umudunuzu Asla yitirmeyin bu ay olmadı öteki ay olur . Evde yapılan testlerde de silik te olsa çıkıyor ulaşılması daha kolay olduğundan bi deneyin derimBende sabırsızlanıyorum ama yanlış bir sonuç çıkarsa diye korkuyorum çok umutluyum ve umudumun yitip gitmesinden çok korkuyorum
Ne zamandir istiyorsunuz ?Bende sabırsızlanıyorum ama yanlış bir sonuç çıkarsa diye korkuyorum çok umutluyum ve umudumun yitip gitmesinden çok korkuyorum
Canm kan testi yaptırsanaArkadaşlar tekrardan merhaba kafam çok karışık bi halde yazıyorum size... eşim bugün gebelik testi aldı art+ı med ismide yaptım tek çizgi çıktı ama hala adet olmadım. Yani hamile olupta aranızda böyle bişeyyaşayan var mı?biliyorum çok yazıyorum ama çok üzgün bi haldeyim belki dedim başına böyle bişey gelen vardır diye sormak istedim. Hamilelik belirtileri gösteriyorum hatta bugün dikkatimi çekti göbek deliğimden vajinama kadar silik bi çizgi var eşimde söylemeden fark etti biraz önce. Yarın doktora gidiceğim ama sabırsızm birde doktordan çıkacak sonuç beni yıkadabilir. Şu birkaç gündür acayip kaptırdım kendimi. Bide garip bi şekilde manevi yönden hissediyorum varlığını... testlerin yanılmaya payı var ama bilemiyorum.. Allah rızası için bana bi yol gösterin arkadaşlardualarınızda benide eksik etmeyin lütfen hayırlı akşamlar olsun
Bakın kendinizi bu kadar kaptırırsanız hem psikolojik yönden çökersiniz hem de adetinizi psikolojik geciktirirsiniz.Arkadaşlar tekrardan merhaba kafam çok karışık bi halde yazıyorum size... eşim bugün gebelik testi aldı art+ı med ismide yaptım tek çizgi çıktı ama hala adet olmadım. Yani hamile olupta aranızda böyle bişeyyaşayan var mı?biliyorum çok yazıyorum ama çok üzgün bi haldeyim belki dedim başına böyle bişey gelen vardır diye sormak istedim. Hamilelik belirtileri gösteriyorum hatta bugün dikkatimi çekti göbek deliğimden vajinama kadar silik bi çizgi var eşimde söylemeden fark etti biraz önce. Yarın doktora gidiceğim ama sabırsızm birde doktordan çıkacak sonuç beni yıkadabilir. Şu birkaç gündür acayip kaptırdım kendimi. Bide garip bi şekilde manevi yönden hissediyorum varlığını... testlerin yanılmaya payı var ama bilemiyorum.. Allah rızası için bana bi yol gösterin arkadaşlardualarınızda benide eksik etmeyin lütfen hayırlı akşamlar olsun
Canm ben adetime 3-4 gün kala yaptrmıstım cıktı cok yüksek olmuyor ama cıkıyor senin gecti sanırım suan varsa allahın iznyle cıkar git kan ver için rahat etsinYaptırcam da işte korkuyorum bizimkilerde tam sonuç için bekle diyolar canım benim napcamı şaşırdım
Yaptırcam da işte korkuyorum bizimkilerde tam sonuç için bekle diyolar canım benim napcamı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?