• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

SoranBayan00

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
58
17
18
Bu ayın 20 ve 22 si arası yumurtlama dönemimdi. Daha doğrusu yüksek ihtimal olan günlerdi. Çocuk istediğimiz için eşimle dikkat ediyoruz bu günlere. Adetime 11 gün var. Bugün kanamam oldu. Daha önce 2 gün 4 gün erken geldiği oldu ama hiç 11 gün olmadı. Açık renk kırmızı gibi rengi. Lavaboya gidince geldi. Yerleşme kanaması 1-2 damla olur diyolar. Benim biraz geldi durdu. Başka bir belirtim yok. Hamile miyimdir acaba. Ya da düzensizlikten dolayı adet kanaması olabilir mi?

Bu ayın 20 ve 22 si arası yumurtlama dönemimdi. Daha doğrusu yüksek ihtimal olan günlerdi. Çocuk istediğimiz için eşimle dikkat ediyoruz bu günlere. Adetime 11 gün var. Bugün kanamam oldu. Daha önce 2 gün 4 gün erken geldiği oldu ama hiç 11 gün olmadı. Açık renk kırmızı gibi rengi. Lavaboya gidince geldi. Yerleşme kanaması 1-2 damla olur diyolar. Benim biraz geldi durdu. Başka bir belirtim yok. Hamile miyimdir acaba. Ya da düzensizlikten dolayı adet kanaması olabilir mi?
Eğer bu kan gelmeden ilişkiye girdiyseniz ya da bir gün önce girdiyseniz o yüzden olabilir.Bazen ilişki sonrası da gelebiliyor.11 gün öncesi belirtiler için çok erken çünkü. Umarım bebişiniz vardır yine de :)

Sanmıyorum şimdi bir şey olmaz erkenden

En son ilişkinin üstünden 3 gün geçmişti.
O zaman biraz daha bekleyin benim silik çizgim adetime 4 gün varken çıkmıştı.Belki sizin de adett yakın ya da adet zamanı çıkar eğer yoksa neden olabileceğine dair bence bir doktora danışın

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim son adet tarihim 30 aralık

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim son adet tarihim 30 aralık
Adet döngüne bağlı canım o bazı kadınlar 28 gündr bazıları 30 günde bazıları daha uzun yada daha kısa sen döngünü biliyor musun

Back