• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ?

Mrvee1510

Yeni gelin
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
167
43
13
Daha 15 günlük evliyim. Ama nerden baksaniz her gün ilişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Geçen hafta adet oldum tam 4 gün sürdü. Adetinin bittiği günden tekrar ilişkiye girdik korunmadan. Daha yumurtlama günüm gelmedi ama dün kasiklarimda feci bı batma oldu öyle bir sancıki ayaklarima vuruyordu artık.karnim hafiften ağrıyor . Çok usumeye başladım ve sol gogusumde bı sancı var. Birde sol gözüm batıyor sanki hep sollardan gidiyoruz bakalım dün en sevdiğim pastayı görünce midem. Bulandı. Ve hiç tadını bile bilmediğim aşure varya onu bile canım öyle bir istedi ki. Bu belirtiler karşısında hamile olabilir mim adetime tam 19 gün var ??

Buraları hiç tanımıyorum gurbetteyim birde çok erken ama ayaklarım ve kasiklarimin ağrısı devam ediyor
canim bazulari ustune goruyolarmis ama umitlendirmek istemem
mesela ben usuttum mu kusarim midem bulanir kasiklarim agrir
gazlandin mi da kasiklarin agrur
hamilelikte genelde kasikta batma oluyir

canim bazulari ustune goruyolarmis ama umitlendirmek istemem
mesela ben usuttum mu kusarim midem bulanir kasiklarim agrir
gazlandin mi da kasiklarin agrur
hamilelikte genelde kasikta batma oluyir

Bende ki de batma hatta bütün bacagimi sizlatiyor. Ama bu kadar erken olabilir mi hem adetim biteli bir haftayı geçti

Daha 15 günlük evliyim. Ama nerden baksaniz her gün ilişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Geçen hafta adet oldum tam 4 gün sürdü. Adetinin bittiği günden tekrar ilişkiye girdik korunmadan. Daha yumurtlama günüm gelmedi ama dün kasiklarimda feci bı batma oldu öyle bir sancıki ayaklarima vuruyordu artık.karnim hafiften ağrıyor . Çok usumeye başladım ve sol gogusumde bı sancı var. Birde sol gözüm batıyor sanki hep sollardan gidiyoruz bakalım dün en sevdiğim pastayı görünce midem. Bulandı. Ve hiç tadını bile bilmediğim aşure varya onu bile canım öyle bir istedi ki. Bu belirtiler karşısında hamile olabilir mim adetime tam 19 gün var ??
Büyük ihtimalle yumurtlama dönemindesin bu belirtilerin hepsi yumurtlama döneminde de oluyo

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım... Benim için çok önemli olan bir sorum var. Biraz önce idrar testi (hamilelik testi) yaptım. İlk saniyede 2 çizgi de kırmızıydı fakat 1 dakika filan sonra T çizgisi kayboldu. Bu ne demek bilen var mı? lütfen...

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım... Benim için çok önemli olan bir sorum var. Biraz önce idrar testi (hamilelik testi) yaptım. İlk saniyede 2 çizgi de kırmızıydı fakat 1 dakika filan sonra T çizgisi kayboldu. Bu ne demek bilen var mı? lütfen...

Tekrar test yap test bozuk olabilir

Cnm inşallah hamilesindir . Ama bluees3 bluees3 dediği gibi test bozuk olabilir

Bu kadar erken belirti vermez ki ben adete 7gün kala beta hcg baktırdım 0.1di şimdi hamileyim

Canım dün kesinleşti hamileliğin belim kasıklarım Bacaklarım başım ve göğüslerin ağrıyor halsizlik var bide gaz sancısı var gebelikten için üşüttümmü bilmiyorum

Anladim yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah . Bende de buna benzer belirtiler vardı iki gün sonra geçti şimdi yum haftamdayim bakalım Allah neyi nasip ederse.

Back