Merhaba arkadaşlar tahmini adetin 5.günü bugün ve ben adet olmadım. Sat 25 haziran (adetlerim öyle aman aman bi düzende değildir bazen 28 bazen 30, 31, 32 bi bakmıssın 38 günde bi olurum.)Genelde 31-32 gunde bir olurum. Yalnız 11 temmuz günü kahverengi lekelenmem oldu 4 gun sürdü. Normalde korunuyoruz ancak lekelenmeden sonraki günlerde 2 kez korunmasiz birlikteliğimız oldu. Ben bebek istemiyorum eşim sağolsun işte annemdeyim ve burda Yakınlarda eczane yok. Çok stresliyim acaba hamile olabilir miyim diye
Bunu ancak ezcanedeki testle ogrenebilirsin canim, bu duzensiz regl ile tahmin edebilmek bile zor cunku.. Istemiyorsaniz korunmanizi ihmal etmeyin bence yazik olmasin, uzulursunuz. Bu bi kereden bisey olmaza benzeyen birsey degil cunku, rahmine dusunce artik bebegim var diyip ona sariliyorsun, gozun birsey gormuyor.. Hersey gonlunce olsun.
merhaba arkadaşlar görüşlerinize ihtiyaçım var 2, 5 yıllık evliyim daha önceden düşük yaptım şuan bebeğimiz yok ama olmasını çok istiyoruz. 8 temmuz yumurtlama günümdü biz 7 temmuzda ilişkiye girdik ve 20 temmuzda normelde adet olmam gerekirden hasta olamadım acaba hamile olabilirmiyim test yapmayada korkuyorum negatif sonuç alırım diye :'( sizce hamile miyim? inşallah hamileysem yeniden düşük yapmam