• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamile olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fts_dmr

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
125
Puanlar
303
mrb kızlar gecen ay rahim filmi cekildim tüplerim kapalı cıktı bir ay gecmeden tekrar cekildim şükür açıldı tam yumurtlama günümü değerlendirmiştik :) sorum su bugün adet olmam gerekiyordu 3 -4 gündür gögüs uçlarım aşırı sekilde sızlıyor dokunamıyorum ve acayip şiştiler acaba diyorum ama yine de ümitlenmek istemiyorum hamile olabilir miyim

mrb kızlar gecen ay rahim filmi cekildim tüplerim kapalı cıktı bir ay gecmeden tekrar cekildim şükür açıldı tam yumurtlama günümü değerlendirmiştik :) sorum su bugün adet olmam gerekiyordu 3 -4 gündür gögüs uçlarım aşırı sekilde sızlıyor dokunamıyorum ve acayip şiştiler acaba diyorum ama yine de ümitlenmek istemiyorum hamile olabilir miyim
Olabilirsin tek sıkıntı tüplerse o da açılmış ne güzel. Test yapsana bi varsa çıkar

yapmaya korkuyorum ya yoksa diye bir hafta beklicem inş vardır ya :)

İnşallah test al eczaneden cikar hemen bize yaz hamileyim oley de

inş cnm hep sonuç negatif çıktığı için korkuyorum 3 gün gecti bugün

inş cnm hep sonuç negatif çıktığı için korkuyorum 3 gün gecti bugün
Ama tüplerin açılmış ne güzel canim hamile olma ihtimalin yüksek. Benimde yarin adet günüm yarin olmazsam cuma hemen kan testi yaptiracam. Daha önce adetin geciyomuydu böyle

bazen psikolojik olarak 3 gün bir hafta gelmediği olur testte çıkar sonuç sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun inş

gecen ay tam zamanında oldu normalde düzensiz olabiliyor inş güzel sonuçlar alırım
paylaşırım sonucu

Canım en iyi adet günü bekle ama rahim filmiden sonra hamile kalan cok insan var ve inşallah öğlesndir rabbim tüm isteyene versin inşallah banada herkze amin

Canım en iyi adet günü bekle ama rahim filmiden sonra hamile kalan cok insan var ve inşallah öğlesndir rabbim tüm isteyene versin inşallah banada herkze amin
Amin canım benim ilk gebelik düşükle sonuçlandı. İkizdi Bebeklerim ama kalpleri durdu daha bu Nisa'n kürtaj oldum doktor 1 ay korun yeter dedi. Adete 6 gün var hani şu 6 gün öncesi belli eden bir test var 25 tl ye ondan aldım bugün ama daha yapmadım beklerim bir iki gün daha :)

Canim aslinda adet gününde ya da iki gün geçince yapmak lazim ama bekleyemiyoruz adete iki gün kala yapılabilir
Kasıkta ağrı ve değişik bir acı var ilk gebelikte göğüslerim acıyordu şuna yok bence hamile değilim ama test yapmamak için zor duruyorum :)

Amin canım benim ilk gebelik düşükle sonuçlandı. İkizdi Bebeklerim ama kalpleri durdu daha bu Nisa'n kürtaj oldum doktor 1 ay korun yeter dedi. Adete 6 gün var hani şu 6 gün öncesi belli eden bir test var 25 tl ye ondan aldım bugün ama daha yapmadım beklerim bir iki gün daha :)
Cünkü bana doktorum ilk üç ay içinde tabiki yumurtlamada bir sıkıntı yoksa rahim filminde ilk üç ay içinde hamiş kalan çok var napalım sabredicez benimde yarin çatlama iğnenin 12gunü kan vericem bakalım hayırlısı ama bence kan testi yaptır derim çünkü bazrn cıkmıo sonra insan kendini yiyio varmı yokmu die kan testi kesin çözüm :anneadayı:

Cünkü bana doktorum ilk üç ay içinde tabiki yumurtlamada bir sıkıntı yoksa rahim filminde ilk üç ay içinde hamiş kalan çok var napalım sabredicez benimde yarin çatlama iğnenin 12gunü kan vericem bakalım hayırlısı ama bence kan testi yaptır derim çünkü bazrn cıkmıo sonra insan kendini yiyio varmı yokmu die kan testi kesin çözüm :anneadayı:
Ya mesajını okuduğumda dedim ki inşallah bu ay ikimizde güzel haberler alırız diye :) aldığım test adet öncesi 6 güne kadar kesin sonuç diyor ama tabi ki güvenemeyip kan kesin çözüm. Acaba her hamilelikte farklı belirti olur mu göğüste tık YOk benim kaşıklar fena ama . Normalde adet olacakken bile göğüslerim büyürdü

Ya mesajını okuduğumda dedim ki inşallah bu ay ikimizde güzel haberler alırız diye :) aldığım test adet öncesi 6 güne kadar kesin sonuç diyor ama tabi ki güvenemeyip kan kesin çözüm. Acaba her hamilelikte farklı belirti olur mu göğüste tık YOk benim kaşıklar fena ama . Normalde adet olacakken bile göğüslerim büyürdü
Tabikide herkezin farklı belirtiler olur herkez aynı olsa tedaviler olmazdı herkeze farklı tedavi nasıl uygalanıo o yuZden iyi düşün ki iyi olsun seni okadar iyi anlıorum ki anlatamam cnım ben biliorum günde 4 5 kere test yağtıgımı ama elbet öğremcez sayılı gün çabuk gecio az sabret kasık agrısıda bir belirti kimisinde gögüs acıo kimisinde acımıo o yuzden sen dua et en hayırlısı beyse o olsun de sitres yaparsan adet gelmez o yuzden rahatca bekle canım idrar testi için diorum ama:KK19:

Kasıkta ağrı ve değişik bir acı var ilk gebelikte göğüslerim acıyordu şuna yok bence hamile değilim ama test yapmamak için zor duruyorum :)
Bekle biraz daha canim daha 6 gün varmış 3 gün kala yap inşallah hamilesindir

Back