Hamile olabilir miyim

ryhn_gngr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
4
1
1
36
Merhaba arkadaşlar konuyu araştırmadan prima özele açmışım kusura bakmayın buraya da yazayım dedim. Gecen pazartesi cinsel ilişki sonrası sevgilim çok az içime boşaldı. 2-3 saat sonrasında Ella içtim. Bu ayın 7 ile 11 i arası da regl olmam gerekiyordu 2 gün once regl oldum. İşin ilginç tarafı ilk başta kanamam normaken simdi pembe akıntı geliyor ve az geliyor sizce hamile miyim? Regl olmadan önce de idrarımdan biraz kan geldi. Cevaplayacaklara şimdiden teşekkürler.

Regl olduguna gore hamile degilsin yine de kendini kontrol ettir tahlil yaptir icin rahat etmezse. Ama bir daha boyle hatalar yapmayin. Evlenin ve nasil isterseniz oyle yasayin. Bu sekilde hamile kalsan cocugu muhtemelen aldirirsin hem ona yazik hem size yazik olur. Nacizane tavsiyemdir.
Yine de size kalmis.

Teşekkür ederim cevabınız için. Evlenmeyi düşünüyoruz zaten ama su an yüksek lisansımı yapıyorum çocuk için erken anlayacağınız. Beni kaygılandıran başta normalken su an pembe gelmesi

Teşekkür ederim cevabınız için. Evlenmeyi düşünüyoruz zaten ama su an yüksek lisansımı yapıyorum çocuk için erken anlayacağınız. Beni kaygılandıran başta normalken su an pembe gelmesi
Bir sorun oldugunu sanmiyorum. Ama en kisa zamanda idrar testi yapin oyleyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…