- 17 Temmuz 2022
- 3.421
- 3.106
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cucuthecatt
-
Yeniden test yapın ve ya kan verin bilemeyizMerhaba benim adetim hep düzensiz olmuştur ergenliğimden beri düzelmedi ama son 1 senedir ortalama 36 38 günde bir regl olmaya başladım. Son regl tarihim 7 haziran. 25 ve 29 haziranda çocuk yapmak niyetiyle korunmasız ilişkiye girdik eşimle. Hala regl olmadım en son geçen hafta test yaptım negatif çıktı. Hiç regl belirtisi göstermiyorum şişkinliğim var ve arada kasıklarımda batmalar oluyor onum dışında bir şey yok. Hamile olsam testte çıkar mıydı yoksa çok erken mi yaptım anlamadım. Hamile olabilir miyim yardım edin
En son 7 hazıranda adet olmussunuz..41 gün olmuş...Düzensiz adet oluyorsunuz belki de düzensiz yumurtluyorsunuz...Merhaba benim adetim hep düzensiz olmuştur ergenliğimden beri düzelmedi ama son 1 senedir ortalama 36 38 günde bir regl olmaya başladım. Son regl tarihim 7 haziran. 25 ve 29 haziranda çocuk yapmak niyetiyle korunmasız ilişkiye girdik eşimle. Hala regl olmadım en son geçen hafta test yaptım negatif çıktı. Hiç regl belirtisi göstermiyorum şişkinliğim var ve arada kasıklarımda batmalar oluyor onum dışında bir şey yok. Hamile olsam testte çıkar mıydı yoksa çok erken mi yaptım anlamadım. Hamile olabilir miyim yardım edin
Evet düzensiz olunca anlamak çok zor oluyorEn son 7 hazıranda adet olmussunuz..41 gün olmuş...Düzensiz adet oluyorsunuz belki de düzensiz yumurtluyorsunuz...
Hamile de olabilirsiniz,gecikmede olabilir..38 gun sarkıyorsa 40-45 güne de sarkar diyorum kendimden biçerek..Bende sizin gibi 38-40 bandında adet oluyorum..Nadir 40'ı geçebiliyor..
Bizim gibi kadınların en sağlıklı gebelik testi kan vermek oldugunu düşünüyorum...
İnşallah hamilesinizdir
Bu hafta kan verin direk kafada soru işareti kalmasın bende çok fazla gecikme yaşamış biri olarak normal düzen de olabilir hamilelik de olabilir ilk hamileliğimi normal gecikmedir diye önemsemeyip 9. Haftada öğrenmiş biriyim hamileyim diye beklerken adet de gördüğüm oldu en güzeli kan vermek o yüzdenMerhaba benim adetim hep düzensiz olmuştur ergenliğimden beri düzelmedi ama son 1 senedir ortalama 36 38 günde bir regl olmaya başladım. Son regl tarihim 7 haziran. 25 ve 29 haziranda çocuk yapmak niyetiyle korunmasız ilişkiye girdik eşimle. Hala regl olmadım en son geçen hafta test yaptım negatif çıktı. Hiç regl belirtisi göstermiyorum şişkinliğim var ve arada kasıklarımda batmalar oluyor onum dışında bir şey yok. Hamile olsam testte çıkar mıydı yoksa çok erken mi yaptım anlamadım. Hamile olabilir miyim yardım edin
Merhabalar test yahtınız mı sonuç nedirMerhaba benim adetim hep düzensiz olmuştur ergenliğimden beri düzelmedi ama son 1 senedir ortalama 36 38 günde bir regl olmaya başladım. Son regl tarihim 7 haziran. 25 ve 29 haziranda çocuk yapmak niyetiyle korunmasız ilişkiye girdik eşimle. Hala regl olmadım en son geçen hafta test yaptım negatif çıktı. Hiç regl belirtisi göstermiyorum şişkinliğim var ve arada kasıklarımda batmalar oluyor onum dışında bir şey yok. Hamile olsam testte çıkar mıydı yoksa çok erken mi yaptım anlamadım. Hamile olabilir miyim yardım edin
10 gün önce kan verdim ama negatif çıktıBu hafta kan verin direk kafada soru işareti kalmasın bende çok fazla gecikme yaşamış biri olarak normal düzen de olabilir hamilelik de olabilir ilk hamileliğimi normal gecikmedir diye önemsemeyip 9. Haftada öğrenmiş biriyim hamileyim diye beklerken adet de gördüğüm oldu en güzeli kan vermek o yüzden
Daha yeni denemeye başladığımız için ovulasyon testi yapmadım. Kan 10 gün önce negatif çıktı ama hala regl olmadımOvulasyon testiyle takip yapıyo musunuz düzensiz regl olunca özellikle işinize yarar gibi geldi umarım hamilesinizdir ama bunu da değerlendirin bence olumsuz çıkarsa kan testiniz
Regl oldunuz muMerhaba benim adetim hep düzensiz olmuştur ergenliğimden beri düzelmedi ama son 1 senedir ortalama 36 38 günde bir regl olmaya başladım. Son regl tarihim 7 haziran. 25 ve 29 haziranda çocuk yapmak niyetiyle korunmasız ilişkiye girdik eşimle. Hala regl olmadım en son geçen hafta test yaptım negatif çıktı. Hiç regl belirtisi göstermiyorum şişkinliğim var ve arada kasıklarımda batmalar oluyor onum dışında bir şey yok. Hamile olsam testte çıkar mıydı yoksa çok erken mi yaptım anlamadım. Hamile olabilir miyim yardım edin
Merhaba benim adetim hep düzensiz olmuştur ergenliğimden beri düzelmedi ama son 1 senedir ortalama 36 38 günde bir regl olmaya başladım. Son regl tarihim 7 haziran. 25 ve 29 haziranda çocuk yapmak niyetiyle korunmasız ilişkiye girdik eşimle. Hala regl olmadım en son geçen hafta test yaptım negatif çıktı. Hiç regl belirtisi göstermiyorum şişkinliğim var ve arada kasıklarımda batmalar oluyor onum dışında bir şey yok. Hamile olsam testte çıkar mıydı yoksa çok erken mi yaptım anlamadım. Hamile olabilir miyim yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?