• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim? Yardım lütfen...

Busra4ydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
262
102
33
Kızlar merhaba normalde 2 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım. Bir hafta önce falan göğüs uçlarım acımaya başladı. Adet tarihim gelince geçti şuan hiç acı yok. Bu adet belirtisi mi hamilelik mi? Test yapsam erken mi daha ?

Gununuz gecmis erken degil test yaparsaniz ve gebelik varsa cikacaktir

Gununuz gecmis erken degil test yaparsaniz ve gebelik varsa cikacaktir
Öncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler

Öncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler

Mevsim değişikliğinden gecikmiş olabilir benimde bu ay çok uzun sürdü adetim olabiliyır yani ;)

Dediğim gibi bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok stresliyim neden adet olamıyorum diye

Dediğim gibi bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok stresliyim neden adet olamıyorum diye

Birde daha önce böyle bir gecikme yaşamadığım için tedirgin oldum

Bebek düşünmüyorsunuz sanırım

Korunmalı ilişki yaşadıysanız ve eminseniz hamile kalmanız zor
Bende ilk korunmayı bıtqkınca direk hamile kalcağımı zannediyordum hatta kırunurken bile bir sürü test yapıyodum 😀 şimdi ki hallerime bakınca komikmişim diyorum

Bebek düşünmüyorsunuz sanırım

Korunmalı ilişki yaşadıysanız ve eminseniz hamile kalmanız zor
Bende ilk korunmayı bıtqkınca direk hamile kalcağımı zannediyordum hatta kırunurken bile bir sürü test yapıyodum 😀 şimdi ki hallerime bakınca komikmişim diyo
Evet korunmalı bir ilişki oldu ama ben yinede adet olamadım😢

Back