Amin inşallah cok teşekkür ederim bu gün kan testi vermeye gidicem inşallah ovitrelle ignesi vuruldum doktor 14 üncü gün test ver dedi sabah yapayim bu dedim ilk başta göremedim sonra var gibi düşündüm iyice baktim sonra yine yok diye çöpe attım dayanadim bakayım dedim en fazla yarım saat 45 dk oldu böyle olmuş inşallah vardır rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinCanım hamilelik var gibi görünüyor, kuruma çizgisi değil bildiğin pembehangi marka bu test, gönlünce olsun herşey
Kan sonucundan da haberdar et mutlakaAmin inşallah cok teşekkür ederim bu gün kan testi vermeye gidicem inşallah ovitrelle ignesi vuruldum doktor 14 üncü gün test ver dedi sabah yapayim bu dedim ilk başta göremedim sonra var gibi düşündüm iyice baktim sonra yine yok diye çöpe attım dayanadim bakayım dedim en fazla yarım saat 45 dk oldu böyle olmuş inşallah vardır rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Ederim tabi çok teşekkür ederimKan sonucundan da haberdar et mutlakahayırlısı olsun inşallah canım
Kan sonucundan da haberdar et mutlakahayırlısı olsun inşallah canımım
Kan sonucu 79.3 çıktı doktorum gebelik var iki günde bir Kan testi yaptır 1000 1500 olunca kese oluşmuş olur kontrole gelirsin dedi inşallah yarın artmış olur değerim rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimize sağlıklı bir sekildeKan sonucundan da haberdar et mutlakahayırlısı olsun inşallah canım
Ayy gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle ilerlesin ve bebişini al inşallah kucağınaKan sonucu 79.3 çıktı doktorum gebelik var iki günde bir Kan testi yaptır 1000 1500 olunca kese oluşmuş olur kontrole gelirsin dedi inşallah yarın artmış olur değerim rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimize sağlıklı bir sekilde
Aminn inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin canım benimAyy gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle ilerlesin ve bebişini al inşallah kucağınabana da dua eder misin inşallah ben de benzer sonuçları alırım
Normalde adet günün ne zamandı? Önemli olan düşük değer olması değil aslında, 2 günde bir ortlama 2 katına çıkıyorsa sorun yok. Demek ki erken yakaladın hamileliğiniAminn inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin canım beniminşallah benimde güzel ilerler biraz düşük diye korkuyorum ama
Ben kan testi verdim ordan öğrendim doktorum söylediHemen sevinme, ben de aynı testten yapmıştım ve böyle çıkmıştı sonra da negatif olduğunu öğrendim.
İnşallah çıkar yarin vericem bakalim biraz o yüzden tedirginim çok teşekkür ederim mesajların icinNormalde adet günün ne zamandı? Önemli olan düşük değer olması değil aslında, 2 günde bir ortlama 2 katına çıkıyorsa sorun yok. Demek ki erken yakaladın hamileliğini
Evet evet eğer 3 gün varsa güzel bi değer, 10la öğrenen sağlıklı ilerleyen arkadaşlar duydum seninki düşük değilAdetime 3 gün var daha iyi bile diyenler var bu sonuç için ama bilmiyorum
Evet ben catlatma ignesi kullandım ondan öncede doktorun söylediği günleri değerlendirdik sonradan çok bel ağrısı oldu ve kasık ağrısı 15 gün kan testi verdim orda bu değer çıktı inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim güzel ilerler inşallahhayırlı olsun canım çok çabuk öğrenmişsin belirtilerin mi oldu
Ayy inşallah öyledir çok teşekkür ederim moral oldunuz bende biraz korktum o yüzden bakalim yarin tekrar kan testi vericem inşallah yukselmistirEvet evet eğer 3 gün varsa güzel bi değer, 10la öğrenen sağlıklı ilerleyen arkadaşlar duydum seninki düşük değil
Aminnnnn canım cümlemizin iyisallahEvet ben catlatma ignesi kullandım ondan öncede doktorun söylediği günleri değerlendirdik sonradan çok bel ağrısı oldu ve kasık ağrısı 15 gün kan testi verdim orda bu değer çıktı inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim güzel ilerler inşallah
Valla benim hala kasık bel ağrısı var hatta bazen çok bile oluyor bugünde baş ağrısı ve karın ağrısı yokluyor adet olacak gibi bel ağrım hiç gitmedi diyebilirim başım neden bu kadar ağrıyor onu bilmiyorum inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım inşallah sizde hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınızAminnnnn canım cümlemizin iyisallahkaşık ağrıların devam ediyor mu peki ? Ben kendimde bazı belirtiler hissediyorum ama adet tarihime 15 gün var daha bu kadar erken belirtiler olur mu onunla karşılaştırmak adına soruyorum