hamile olabilir miyim sizce ??

yeside

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
33
11
28
40
Adetim son derece duzenli son 1 hafta kala adetime belirtilr basliyor.Adet günüm 8 ocak.fakat yaklaşık 5 gundur ara ara kasiklarimda agri ve batma oluyor.goguslerimde agriyor ama kenarlarından yorgunluk ve halsizlik te var sizce olabilir miyim

Canim sanki yumurtlama doneminden bahsediyorsun ama cunku kasik agrilarin cok erken baslamis.ama tabi insallah hamilesindir.benimde bu ay adetten 3 gun sonra siddetli kasik agrim oldu bende heyecanla bekliyorum adet gunum bugun gerci lekelenmem oldu ama tam anlamiyla regl olmadim
Daha insallah ikimizde hayirli haberler aliriz

Insallah canim guzel Allah im bizede o duyguyu nasip eder.biraz aceleci davraniyorum sanırım.:)

Insallah canim guzel Allah im bizede o duyguyu nasip eder.biraz aceleci davraniyorum sanırım.:)
Bu ise girince aceleci olmamak elde degil canim her seyi ona yoruyoruz :)bende okadar kendımı dınleyıp yordumkı buda olmazsa 6. Ay olucak gercekten yorucu bır surec.sanada Allah en kısa zamanda nasıp eder inşallah

arkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler

Canım inşallah oyledir bizede umut olursun.yerlesme kanaması adet zamanı olabılıyormus oyuzden adet ile karıstırılıyormus.ama ayırt edebılırsın cunku adet kanamasına gore cok daha az gunde damla damla.inşallah kanaman gelmez hamılesındır.mutlaka haber ver canım ne denedıgınıde merak ettim bende okadar cok sey denedımkı zorlu bır surec.

Insallah hamilesindir cnm:))
benim de adet gunum 3ocak bende de birkac gundur belimde yanma gibo bisey oluyo kalcama kadar iniyo yuk varmis gibi belimde sanki. Iki gun once de butun gun vajinamda seyreme oldu. ne dersin umut var mi???

Insallah hamilesindir cnm:))
benim de adet gunum 3ocak bende de birkac gundur belimde yanma gibo bisey oluyo kalcama kadar iniyo yuk varmis gibi belimde sanki. Iki gun once de butun gun vajinamda seyreme oldu. ne dersin umut var mi???
Merhaba canım.bu ay bendede aynı senın gıbı belırtıler oldu sol kasıgımda batmalar vajınama yakın bır yerlerde agrı ve batmalar .normalde regl olucagım gunden bır gun sonra 1 2 damla leke geldı yanı dun olucam dedım ama devamı gelmedj bugunde gelen gıden yok adet belırtımde yok ama testler negatıf cıkıyor.yarın da bır sey gelmezse doktora gıdıcem ınsallah gelmezsonuca gore sende kendi durumunu degerlendirirsin

canim durumun ne test yaptinmi merak ettim

bugün test yaptırcam sonuç bi çıksın hemen haber vericem hepinize arkadaşım hiç merak ta bırakmam sizi

bugün test yaptırcam sonuç bi çıksın hemen haber vericem hepinize arkadaşım hiç merak ta bırakmam sizi
Umıtlendırmek ıstemem ama hamılesın bence canım inşallah gercekten oyledır Rabbım yuzunu guldurur .merakla sonuucu beklıyorum ozaman.

arkadaşler yine hüsran hamile değilim bütün bunlar psikolojik mi yanı
Canim oncelikle hayirlisi olsun bende umitliydim senden ama kismet degilmis bir dahaki aya insallah Rabbim nasip eder.ama gercekten bu beyin cok tehlikeli resmen bize oyunlar oynuyor keske hic takmasak belki ozaman olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…