• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim sizce?

1305kzgdn

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2023
9
10
8
27
1 hafta önce bel agrisi çektim .
3 gündür de sürekli gaz çıkarıyorum sürekli idrara çıkıyorum
Adetime 3 gün var sizce hamile miyim

3 senedir deniyorum olmuyor 1 kere dusuk yaptim 2 kere de asilama yaptırdım tutmadı
Sıkıntınız neydi canım bizim de 4 yıldır olmuyor eşimde 4.yil öğrendik varikosel çıktı ameliyat oldu ameliyattan sonra 2.ay 2.denememiz inşallah tutmustur bu sefer bende bir sorun yoktu 🥹

Eşime 2 doktor bir şey yok dedi. 1 başka doktorda sprem sayısı dusuk dedi. Bende hsg çektirdim. Bir tupum tıkalı olduğunu öğrendim. Ama ondan sonra hamile kaldım 6 haftalikken dusuk yaptım. Sonra asilama da denedim kendim de denedim maalesef tutmadı. Bu ay da yumurtlama günlerini değerlendirdik. 1 hafta önce bel.ve kasik ağrım oldu 3 4 gün sonra kesildi . Şimdide 3 gündür gaz var bende. İnsan şüpheleniyor böyle belirtiler olunca.
.

Eşime 2 doktor bir şey yok dedi. 1 başka doktorda sprem sayısı dusuk dedi. Bende hsg çektirdim. Bir tupum tıkalı olduğunu öğrendim. Ama ondan sonra hamile kaldım 6 haftalikken dusuk yaptım. Sonra asilama da denedim kendim de denedim maalesef tutmadı. Bu ay da yumurtlama günlerini değerlendirdik. 1 hafta önce bel.ve kasik ağrım oldu 3 4 gün sonra kesildi . Şimdide 3 gündür gaz var bende. İnsan şüpheleniyor böyle belirtiler olunca.
.
İnşallah vardır tek tüp dahi olsa inanın oluyor umudunuzu kaybetmeyin ben hiç kaybetmedim 🥹

İnşallah vardır tek tüp dahi olsa inanın oluyor umudunuzu kaybetmeyin ben hiç kaybetmedim 🥹
Amin inşallah bende tek tüplüyüm yazdan belli daha önce iki tüple olmadı doktorlar sürekli diyor tek tüplerde şansın var dedim çift tüple 9 yıldır olmadı tek tüple mi olucak doğal umudum yok ama Rabbim dilerse isterse oldurmayanı oldurur hakkımızda herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah 🤲🥲♥️

Onun için bu ay ovulasyon takip testleri aldım birde öyle deniyecegim Allah kısmet ederse olur mu olmaz mı Rabbim bilir en azından içimde kalmasın 🥹🤲

Back
X