K Katelina Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2024 25 -28 1 21 16 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Katelina #1 Merhaba . Reglime daha 10 gun var ama bazi belirtiler yasiyorum. Kasik agrilari, bel agrisi, bacak agrisi, adet sancisi gibi sanci oluyor arada , karnim sis , göğüslerde hassasiyet ve agri . Sizce hamile olabilir miyim?
Merhaba . Reglime daha 10 gun var ama bazi belirtiler yasiyorum. Kasik agrilari, bel agrisi, bacak agrisi, adet sancisi gibi sanci oluyor arada , karnim sis , göğüslerde hassasiyet ve agri . Sizce hamile olabilir miyim?
bihterini Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2024 848 3.372 33 16 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Katelina #2 adete 10 gün varsa yumurtluyor olmanız daha muhtemel Olumlu oy 0 Olumsuz oy
E ezgi gul Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2024 65 19 3 31 16 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Katelina #3 Katelina .!.: Merhaba . Reglime daha 10 gun var ama bazi belirtiler yasiyorum. Kasik agrilari, bel agrisi, bacak agrisi, adet sancisi gibi sanci oluyor arada , karnim sis , göğüslerde hassasiyet ve agri . Sizce hamile olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Adet onceside bu belirtiler olur o yüzden geçmesini bekle Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Katelina .!.: Merhaba . Reglime daha 10 gun var ama bazi belirtiler yasiyorum. Kasik agrilari, bel agrisi, bacak agrisi, adet sancisi gibi sanci oluyor arada , karnim sis , göğüslerde hassasiyet ve agri . Sizce hamile olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Adet onceside bu belirtiler olur o yüzden geçmesini bekle
Lady Guinevere ne bilim ya… Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 10.277 8.820 168 29 16 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Katelina #4 edetten 10 gün önce gebelik belirtisi olmaz. yumurtluyor olabilirsiniz Olumlu oy 0 Olumsuz oy