Kızlar merhaba en son adeti 11 temmuzda oldum adetim düzenlidir 27-28 günde bir olurum geçen hafta baş dönmesi mide bulantısı yaşadım bel ağrım da vardı sabah yataktan kalkarken bir iki gündür kasık ağrısı yaşıyorum sanki adet olacakmışım gibi olsam da ağustos 6 gibi olmam gerekiyor hesaba göre dünde mide bulantısı yaşadım test yaptım ama negatif bu arada 2 ay önce boş gebelik yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yine çocuk istiyoruz ama endişem var bu boş gebelik tekrarlar mi yaşayan var mı önceki hamile kaldığım zaman göğüs hassasiyeti bel ağrısı sabahları özellikle yaşamıştım ama şuan göğüs hassasiyetim hiç yok sizce şans var mı
Güncelleme : kızlar hamileyim dün iki kez test yaptım görselleri de yüklerim bugün kan verdim sonucu bekliyorum ters yanıltmaz umarım boş gebelik tekrar etmez sağlıkla kucağıma alırım
Güncelleme : kızlar hamileyim dün iki kez test yaptım görselleri de yüklerim bugün kan verdim sonucu bekliyorum ters yanıltmaz umarım boş gebelik tekrar etmez sağlıkla kucağıma alırım
Son düzenleme: