Hamile olabilir miyim sizce?

yelizzz99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
15
12
1
25
Merhaba 1 aralıkta bir ilişkim oldu ve 5 aralıkta normal reglim başladı her zamanki yoğunlukta ve sürede .Zaten ilişkim prezervatifle korunarak oldu.Ama bu ay reglim üç gün gecikti.Karnımda hafif ağrılar oluyor ama reglim bir türlü gelmiyor.Sizce gebelik ihtimalim var mı teste gerek var mı?Pazartesi günü gidip kanda gebelik testi yaptırabilirim yani ilişkiden 34 gün sonra oluyor bu.İlişkiden 34 gün sonra gebelik testi kesin sonuç verir mi ve sizce hamile olabilir miyim?Şimdiden teşekkür ederim

1 aralıkta olan korunmalı ilişki zaten yumurtlama dönemi değilmiş çünkü 4 gün sonra adet olmuş hamilelik olması için yumurtlama gününü yakalamak gerekir. Hadi diyelim ikinci yumurtlama oldu ama ilişki prezervetifle olmuş. Yani 2 çok düşük ihtimal var gebelik anca %5 ihtimal falandır bi kaset test alıp deneyin 34 gün sonrası mutlaka çıkacaktır. Sanmıyorum pozitif olsun ama yine de bi bakın içiniz rahatlasın.

Canım korunarak olmuş ilişkin ayrıca adette görmüşsün. Şöyle anlatıyım tek ilişki varsa elimizde o kanama diyelim ki adet değil yerleşme kanaması ama 5 günde öyle bir kanama olacağını sanmiyorum yani normal Bi adetti. O yüzden stres yapmayın 34 gün normal sayılabilir daha olursunuz adet ama kafanızın rahat etmesi için yapın kan testi kesin sonuç verir bu sürede ilişkiden 10 gün sonra belli olur soru işareti kalmaz kafanızda

Ben de çok ihtimal vermiyorum ama reglim ilk kez gecikti hayatımda.Normalde bir gün gecikmezdi o yüzden ister istemez gerildim.Teşekkür ederim yorumunuz için

Evet yerleşme kanaması hafif olur yazıyor internette benimki bildiğin regl kanamasıydı.Çok teşekkür ederim iyiki varsınız kafamıza takılan konularda fikir veriyorsunuz

Ben de çok ihtimal vermiyorum ama reglim ilk kez gecikti hayatımda.Normalde bir gün gecikmezdi o yüzden ister istemez gerildim.Teşekkür ederim yorumunuz için
Ya bu durumu psikoloji inanın çok fazla etkiliyor. Hava değişimi duygusal değişimler hormonal farklılıklar vs döngü durumunu çok etkiler. Olabilir yani normal kabul etmek lazım. He uzun süre olmadınız testte negatif çıktı mutlaka doktora görünün

Evet yerleşme kanaması hafif olur yazıyor internette benimki bildiğin regl kanamasıydı.Çok teşekkür ederim iyiki varsınız kafamıza takılan konularda fikir veriyorsunuz
Canım bünyeden Bünyeye değişebilir bu yerleşme kanaması bazı kadınlarda hiç olmaz hatta sen kafana takma o öyle Bi kanama değildir 5 gün sonra. Stres en büyük düşman maalesef uzak durmaya unutmaya çalışın başka Bi probleminiz yoksa olursunuz tekrardan adet

evet stres yapmamaya çalışacağım çok teşekkür ederim regl olursam zaten yazarım buraya

Evet bir hafta daha olmazsam zaten doktoruma görüneceğim kesinlikle.Çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar 4 gün gecikmeyle reglim başladı daha yeni.Yani normalde 26 27 günde bir adet olurdum bu kez 30 günde oldum.Çok teşekkür ederim yardımınız için stres gerçekten de etkiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…