• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim sizce?

gulnisayik

Dava Kadını
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
40
22
88
28
Bingöl
Merhaba arkadaşlar. Ben bir yıllık evliyim. Hep bir çocuğumuz olsun istedik. Şimdi hayız dönemime tam 7 gün var. Bu 2 gündür falan bayağı gaz var hem midede hem karnımda. Ayrıca 2-3 gündür midem bulanıyor. Ve pembemsi bir akıntım var. Lekelenme gibi değil yani. Kanama gibi de değil. Bide dün mesela canım acayyip derecede çiğköfte istedi hatta çiğköfte yiyemedim diye ağladım. Fazlaca umutlanmak istemiyorum ama bişeyler söyleyin sizce olabilir mi?

Pembe lekelenme en büyük belirti zaten cnm bence bı kaç gün daha bekle beta HCG yaptır varsa kesin çıkar inşallah hamilesindr :)

Bende de lekelenme oldu ve sonuç negatif. Lekelenmenin başka nedenleri de oluyormuş. Kendimizi çok dinlediğimiz ve çok istediğimizden kaynaklanıyor tüm bunlar. Regl zamanının geçmesini beklersen en sağlıklı sonucu alabilirsin.

canim oncelikle hakkinda en hayirlisi ne ise o olsun. zamani ise bebegin seninledir. bu belirtilerin hepsini hatta daha fazlasini ben yaşadim bu ay ama bat tarihinin ilk gununde adet gordum.adet belirtileri ve hamilelik belirtileri gercekten cok benziyor ve herkes farkli belirtiler yasayabiliyor. pembe akinti bende de oldu ama hamile degilmisim. ben de bu siteyi 1 aydir takip ediyorum. ayni kadinin 2 hamilelik belirtileri bile birbirinden farkli. biz seni eksik, yanlis bilgilendirip bos yere umutlanmani saglar sonra belki hayal kriikligina sebep oluruz. bat gununu bekle ve kafani baska seylerle mesgul et bence canim.

Bulantıların için çok erken .
5+2 gunluk hamıleyım daha bulantım başlamadı .
Ama adetıme 3 vaken kasık ağrım çok vardı .
Ve gaz offf hemde ne gazzz :olamaz: Hala gazım devam edıyor şişkinliğimde 4-5 aylık hamıle gibiyim şuan çok fenayım :KK51:

Bende bebek denerken bulantım var zannederdim hep. Ne zamanki hamile kaldım 8 haftaya geldim neye uğradığımı şaşırdım. Kesinliği tartışılır ama 6 7 haftadan önce bulantı olmaz. Kalp atışı olması lazım. Onun dışında gaz problemi bende de vardı özellikle kabızlıkla anlamıştım değişik bir şey var diye. Lekelenmelerin çeşitli sebepleri olabilir inşallah bebeğin seninledir canım kendini çok dinleme sonra zaman hiç geçmiyor erken öğrenmekte iyi değil

Bulantıların için çok erken .
5+2 gunluk hamıleyım daha bulantım başlamadı .
Ama adetıme 3 vaken kasık ağrım çok vardı .
Ve gaz offf hemde ne gazzz :olamaz: Hala gazım devam edıyor şişkinliğimde 4-5 aylık hamıle gibiyim şuan çok fenayım :KK51:
Ben ilk kizimda hiccc bulanti yaşamadım aksine hayatimda yemedigim kadar cok yemek yiyordum.. Bu kisiden kisiye degisir bence cnm. Belki sende hic olmaz ama onda olabilir:KK66:

• Beğen
Reactions: H E
Hanımlar şuanda adetim 3 gün gecikti. Hala aynı şikayetler devam
Sabah idrar testi yaparsanız hamilr olup olmadığınız çıkar eğer adetlerin düzenliyse büyük ihtimal hamilesin bende adetimden bir hafta önce anlamıştım hamile olabiliceğimi ama ümitlenmek istemiyordum adet Olucağın zamandan farklı oluyor çünkü

Merhaba,
2 ay önce düşük yaptım ondan 1 ay önce de kimyasal gebelik. Düşüğüm 29 ağustosta kanamayla oldu kürtaj yaptırmadım.
Son adet tarihim 28 eylül, bu ay 28'inde adet olmayı bekliyordum adetim gecikti.
3 gün geçince idrar testi yaptım silik çizgi çıktı, dün kan verdim beta hcg 911.
Bana biraz düşük geldi hesaplamalara göre 4+6 günlük yani 5. haftanın aralıklarına göre düşük görünüyor.
Benzer durum yaşayan var mı?

Merhaba,
2 ay önce düşük yaptım ondan 1 ay önce de kimyasal gebelik. Düşüğüm 29 ağustosta kanamayla oldu kürtaj yaptırmadım.
Son adet tarihim 28 eylül, bu ay 28'inde adet olmayı bekliyordum adetim gecikti.
3 gün geçince idrar testi yaptım silik çizgi çıktı, dün kan verdim beta hcg 911.
Bana biraz düşük geldi hesaplamalara göre 4+6 günlük yani 5. haftanın aralıklarına göre düşük görünüyor.
Benzer durum yaşayan var mı?
gecikmenin 5. günü yanlış anlamadıysam. değerin gayet iyi 2 gün sonra tekrarla 2 katı olursa sağlıklı demektir. rahat ol stres yapma dinlen bu sıra ki iyi tutunsun :)

gecikmenin 5. günü yanlış anlamadıysam. değerin gayet iyi 2 gün sonra tekrarla 2 katı olursa sağlıklı demektir. rahat ol stres yapma dinlen bu sıra ki iyi tutunsun :)

Evet bugün 5. gün yarın 2 katı artmış olması gerekiyor, acile gidip kan vericem. 5. hafta aralıklarına bakıyorum 217 - 7138 görünüyor, benimki 911 alt sınıra çok yakın. bir de 2 ay önceki düşük de 5 haftalıkken oldu o yüzden korkuyorum.
Bel ağrısı, kasıkta ve karnımda batmalar oluyor ve akıntım çok. Daha öncekinde olmamıştı. Yorumları okuyorum bel ağrısı batmalar olumsuz demişler genelde ama hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim :)

Evet bugün 5. gün yarın 2 katı artmış olması gerekiyor, acile gidip kan vericem. 5. hafta aralıklarına bakıyorum 217 - 7138 görünüyor, benimki 911 alt sınıra çok yakın. bir de 2 ay önceki düşük de 5 haftalıkken oldu o yüzden korkuyorum.
Bel ağrısı, kasıkta ve karnımda batmalar oluyor ve akıntım çok. Daha öncekinde olmamıştı. Yorumları okuyorum bel ağrısı batmalar olumsuz demişler genelde ama hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim :)
Canım köyü düşünürsen kötü olur hamilelikte kaşık ağrısı bel ağrısı kasık batması ilk aylarda gayet normal ayrıca akıntı da kötü bişey değil sarı olmadığı sürece kendine sıkıntı yapma

Canım köyü düşünürsen kötü olur hamilelikte kaşık ağrısı bel ağrısı kasık batması ilk aylarda gayet normal ayrıca akıntı da kötü bişey değil sarı olmadığı sürece kendine sıkıntı yapma

Çok sağ olun içimi rahatlattınız inşallah iyi olur yarına kadar dayanıcam bakalım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

rahat ol takma kafana her hamilelik bir olmaz. belki bunun tüplerdeki yolculuğu 10 gün sürdü henüz yeni yerleşti vs. lütfen stres yapma tebrik ederim sağlıkla kucağına al insallah :)

Tekrar merhaba, dün acile gittim kan ve idrar testi verdim. beta hcg 2623 çıktı, düzenli artmış yani. Kese benzeri bir oluşum olduğunu söyledi doktor ama henüz çok küçükmüş, muhtemelen geç döllenmedir dedi doktor. 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye çağırdı.

Back