- 24 Mayıs 2022
- 13
- 0
- 21
- Konu Sahibi zamanyolcusuu
İyi günler ben 5 mayısta erkek arkadaşımla cinsel bir birliktelik yaşadım. Bu birlikteliğin detaylarını anlatmak istiyorum. Öncelikle erkek arkadaşım benle görüşmeden önce gün içinde birkere boşalmış benle görüştüğünde ise sürtünme yoluyla bi deneyimimiz oldu ama boşalma vajina etrafına falan değildi elime idi karnımada sıçradı bu süreçten sonra ayağa kalkıp tuvalete gittim karnımdan akan spermleri sildim ama alelacele sildim ve tam hatırlamıyorum vajinama değdi mi değmedi mi ardından idrarımı yaptım burayı böyle kapatıyorum . ikinci birleşmemizde yine aynı günde tekrardan sürtünme yaşadık ve asıl korkum burda başlıyor . Kesinlikle boşalma vajinaya olmadı ama ya penisinde sperm kaldıysa ya da zevk suyu aktıysa ve içinde sperm bulunuyorsa diye korkuyorum ha bu arada bu ilişkiden sonra da kalkıp tuvalete gittim ve bu sefer aklım başımda şekilde üstümü sildim yine idrarımı yaptım ve dönüş yolunda paranoyam başladı erkek arkadaşıma yazdım sonraki gün sabahtan buluşup ertesi gün hapı ella aldık ve gün boyu yanımdan ayrılmadı. Hapı aldım ve 16 mayısta yumurtladığımı hissettim normalde öyle bi his gelmezdi ama akıntı hesaplamalarımdan falan böyle bir şey çıkardım. Normal yumurtlamam ovulasyon hesaplamalarıma göre 8,9 mayıs civarıydı şuan normal reglimi iki gün geçtim sizce hamile olabilir miyim ? test yapmalı mıyım ?
Not: Alaycı yorumlarınızı kendinize saklayın nolur içim ferahlasın istiyorum ne zaman regl olurum ? iyi günlerr
Not: Alaycı yorumlarınızı kendinize saklayın nolur içim ferahlasın istiyorum ne zaman regl olurum ? iyi günlerr